2789
عنوان

ترنسا

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 58 پست
ترن*س بودنم درمان ندارهخودشونو درمان کنن😒😒

داره عزیزم یه عده میخوان همون جنسیتی که هستن باشن ولی رفتار مخصوص جنس مخالف رو نشون بدن 

اینا باید درمان بشن

ولی یه عده دیگه کامل روحشون داخل جسم اشتباهی باید عمل بشن

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

درضمن اون تیکه قانون که نوشته شده و توی ایران هست برام بیار

😂😂 اولین ت رنس که عمل کرد دقیقا بعد انقلاب یه بازیگر بود که دقیقا اوایل انقلاب بود و مستقیم از رهبر اون موقع اجازه گرفت و از اون زمان کاملا قانونیه . نمونه واضحش که مشهور مازیار لرستانی

این یک مسئله ی تخصصیه دوست عزیز

شما مگه روانپزشکی یا پژوهشگر این حوزه هستی که میگی هورمون بزنن یا فلان کار رو بکنن درمان میشن؟! اصلا چیزی نیست که من و شما بدون هیچ دانشی بتونیم در موردش اظهار نظر کنیم 

درضمن یک نفر برای این که ثابت کنه ترنسه و بتونه تغییر جنسیت بده تست های زیادی رو پشت سر می ذاره به کسی صرف ادعا اجازه ی این کار رو نمیدن

عملش هم کاملا قانونی و شرعیه.

این یک مسئله ی تخصصیه دوست عزیزشما مگه روانپزشکی یا پژوهشگر این حوزه هستی که میگی هورمون بزنن یا فلا ...

خب اون تیکه قانون ک موافقت کرده بفرس براخ

اکانت تعطیل

داره عزیزم یه عده میخوان همون جنسیتی که هستن باشن ولی رفتار مخصوص جنس مخالف رو نشون بدن اینا باید در ...

اونای ک عمل میکنن قابل درمان نیستن اونا همه ی این مراحلو گذروندن و درمان نشدن

کلی مجوز و مشاوره و مدارک پزشکی میخواد تا اجازه عمل بدن

عملش کلی دردسر و هزینه های بالا و درد داره

اخه مگ کسی مرض داره وقتی قابل درمانه اون همه درسرو بکشه

حتما مشکل دارن حتما درمان نشدن ک رفتن عمل کردن

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مازیار لرستانی انجام دادهاینا هنوز با تفکرات عصر حجریشون ادامه میدن😂

ربطی به تفکرات قدیمی نداره بنظر منم شاید مشکلشون با روانشناس و روانپزشک حل بشه مازیار هم میگن پشیمون شده..

الان تفکرات جدید هم ازدواج با حیوان رو آزاد کرده پس حتما درسته؟!

یه حال کمیاب یه حس عجیب داره جریان تو رگام 🪐

ترجیح میدم تفکرات عصر حجری داسته باشم تا روشعن فکرانه

صدقه سری روشن فکراست اگه الان گوشی دستته داری درباره شون نظر میدی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

من میگم یا کاملللل خودشونو شبیه زن یا مرد کنن یا کلا هیچکاری نکنن اون که با ریش کرمپودر میزنع ادا ز ...

مریض هستن و باید درمان بشن

حتی تو خود غرب خیلی از دکترها میگن این یه بیماری و قابل درمان

و حتی هیچ دکتر و روانشناس معروف و صاحب اسمی حاضر نشده بگه که این رو یه گرایش عادی بدونه

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
اونای ک عمل میکنن قابل درمان نیستن اونا همه ی این مراحلو گذروندن و درمان نشدنکلی مجوز و مشاوره و مدا ...

من تو یوتیوب و اینستا دیدم با ریش کرمپودر میزنن ادا زنا رو در میارن

اکانت تعطیل