راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
مگه نمیگن اگه با جن کاری نداشته باشی کاری باهات ندارن؟
اره ما وظیفه داریم کاری با جن نداشته باشیم
ولی اکه کسی دشمنی با ما کرد و جن فرستاد سمت مون چی؟ این که دست ما نیست
شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........
مگه شما یجا دیگه نگفته بودین هیچ وقت یه جن نمیتونه به یه ادم تجاوز کنه؟!
تجاوز؟؟ یادم نمیاد
همچین موردی ما نداشتیم اصلا
شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........
ولی من یادم مونده سوالی داشتم شما هم گفتید در مورد جن اطلاعات دارم.بعدشم گفتید روح مومن از روح اجنه ...
بله روح مومن از روح جن قویتر ولی جسم جن قویتره
اگر کسی مومن باشد جن نمیتواند به او آسیب برساند
جن جرات نزدیک شدن به بعضی ها را اصلا ندارد بطور کلی