بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه نمیگن اگه با جن کاری نداشته باشی کاری باهات ندارن؟
اره ما وظیفه داریم کاری با جن نداشته باشیم
ولی اکه کسی دشمنی با ما کرد و جن فرستاد سمت مون چی؟ این که دست ما نیست
شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........
مگه شما یجا دیگه نگفته بودین هیچ وقت یه جن نمیتونه به یه ادم تجاوز کنه؟!
تجاوز؟؟ یادم نمیاد
همچین موردی ما نداشتیم اصلا
شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........
ولی من یادم مونده سوالی داشتم شما هم گفتید در مورد جن اطلاعات دارم.بعدشم گفتید روح مومن از روح اجنه ...
بله روح مومن از روح جن قویتر ولی جسم جن قویتره
اگر کسی مومن باشد جن نمیتواند به او آسیب برساند
جن جرات نزدیک شدن به بعضی ها را اصلا ندارد بطور کلی