2821
2789
عنوان

بحث فامیلی

434 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

یه سوالی دارم لطفا پاسخ بدید..ممنون میشم

من مادربزرگ پیری دارم ایشان مادر شهید هستند و یک عمو و یک عمه دارم..عمه در شهرستان نزدیک مادربزرگ ساکن هستند..مادربزرگم درامد ماهیانه بسیار خوبی دارند ما و خانواده عمویم دور هستیم از ایشان..حدود سی ساله که پدربزرگم فوت شده و مادربزرگم با درامد عالی در رفاه بوده اند..ایشون تو این سی سال تمام مخارج زندگی عمه و سه فرزندشون رو دادن..از لحاظ که بگید..دو ماشین و یه خونه پنج طبقه هم ساخته شده..مادربزگم از این درامد برای ما و عمویمان خرجی نکرده اند..البته ما همیشه احترام ایشان را داشته ایم فقط چون دور بوده ایم نتونستیم زود به زود به ایشان سر بزنیم..

حالا بپه های عمه بزرگ شدن و کارت های مادربزرگ افتاده دستشون وبهش بی احترامی میکنند و اذیتش میکنند و حتی از خونه اش بدون اجازه وسایل میبرند..

خواستم بدونم شما بودید چه کار میکردید تو چنین شرایطی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید طولانی نوشتم

من بنابر درخواست مادربزرگم با بچه های عمه ام درگیر شدم..اول انکار کردند که سی سال از درامد مادربزرگ زندگیشون و ولخرجی هاشون تامین شده..بعدش هم که دیدند همه چی مشخصه گفتند خوب کردیم بسوزید..

بسیار هم الفاظ زشت و تهمت و ناسزا هم خودم هم پدرم شنیدیم

واقعا نمیدونیم چه کار کنیم

واقعا غصه دارم با انسان های مفت خوری طرف هستیم که حاضر نیستند کنار بکشند و مدام مادربزرگ ما رو اذیت میکنند و پول هاشو بالا میکشند

شما بودید چه کار میکردین؟

اگه خودشون پیش شما درد دل کرده خب راهنماییش کنید و به اون بچه ها هم تذکر بدین

اگر نه که خب چکاری از دستتون برمیاد؟

مگر اینکه به اون عمه و بچه هایش بگید انصاف نیست آدم نمک بخوره و نمکدون بشکنه

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
ببخشید طولانی نوشتم من بنابر درخواست مادربزرگم با بچه های عمه ام درگیر شدم..اول انکار کردند که سی س ...

پس ازتون کمک خواستن

خب مادربزرگ  را بیارید پیش خودتان اختیار اموالشم بدید دست خودش

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم

ببخشید رک دارم حرف می زنم همه اونایی که زحمت نگهداری از سالمندای فامیلو گردن یه نفر میندازن با هزار دلیل و مدرک می خوان ثابت کنن که نگهداری اون فرد برای اون شخص سود مادی داشته. هرچقدر هم پدر شما و عموتون از مادرشون دور بوده باشن اول وظیفه اونا بوده که مادر پیرشونو نگه دارن.حالا که همه زحمت مادربزرگ افتاده گردن عمه نوش جونش بزار بهره مادیشم ببره.

مهربانی را اگر قسمت کنیم،‌من یقین دارم به ما هم می‌رسد.
مادر بزرگتون تنها زندگی می کنن یا یکی از بچه های عمتون پیشش می مونن

پسرعمه پیشش می موند..به خدا بابت از ساعت ۱۲ شب تا صبح پیشش موندن کلی دارایی مادربزرگ رو تلکه کردن