2777
2789
عنوان

بی خوابی نینی؟؟

85 بازدید | 7 پست

سلام مامانا نینیم چهار ماه و نیمه‌س امروز کلا نخوابیده همه‌ش بازور خوابوندم پنج دقیقه‌م نبرده بیدار شده الانم اصلا نمیخوابه نه تو گهواره نه رو پام نمیدونم چکار کنم علتی داره تو این سن اینجوری بشه ؟خواهش میکنم پیشنهادی دارین چکارش کنم بهتر بتونه بخوابه

یواش یواش داره با محیط آشنا میشه دلش میخواد از اطراف سر در بیاره البته اگه بی خوابی همراه با گریه زیاد و بیتابی نباشه

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
یواش یواش داره با محیط آشنا میشه دلش میخواد از اطراف سر در بیاره البته اگه بی خوابی همراه با گریه زی ...

نه گریه نمیکنه ولی خیلی بی خواب شده سرم درد میکنه انقد لالایی گفتم و خوابش برده دوباره بیدار شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گریه نمیکنه ولی خیلی بی خواب شده سرم درد میکنه انقد لالایی گفتم و خوابش برده دوباره بیدار شده

خوب یه خورده بزارش زمین جغجغه و اسباب بازی ای نرم بده دستش سرشو گرم کن اون چرتای کوچیک باعث میشه خستگی رفع شه کامل نخوابه

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
خوب یه خورده بزارش زمین جغجغه و اسباب بازی ای نرم بده دستش سرشو گرم کن اون چرتای کوچیک باعث میشه خست ...

بخدا اینکارام کردم اصلا نمیخوابه داره واسه خودش حرف میزنه و دستاشو میخوره

بخدا اینکارام کردم اصلا نمیخوابه داره واسه خودش حرف میزنه و دستاشو میخوره

خوب بزار سرش گرم باشه چه اصراریه الان بخوابونیش؟

ب بچه دلش می خواد بیدار باشه و بازی کنه چه اصراری داری بخوابونیش ؟

خوابش میاد چشاشو میماله دلم واسش میسوزه ولی مقاومت میکنهدکه نخوابه میزارم تو بغلم سرو گردنشو فورا بلند میکنه که بشینه