2789
عنوان

شما هم ...

110 بازدید | 11 پست

سلام شما هم سختتونه جایی عروسی دعوت بشید ندونید چی بپوشید ..الان من هفته بعد عروسی پسر داییمه .یه گروه دختر خاله دارم فیس و افاده ای همش در حال رقابت با اونام انقدر بدم میاد از رفتار خودم..شوهرمم کارش ازاده بعضی موقعها معلوم نیست کی پول دستش بیاد اونم کلافه اس از رفتارای من و ولخرجیهای من مثلا شده من در ماه چهار ملیون پول ات اشغال بدم حتی از پس اندازهام یک بار هم نپوشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ادم بخواد با همچین ادمایی رقابت کنه صاحب خونه و زندگی نمیشه اعصابشم داغون میشه و اذیت میشه 

خودمم اذیت میشم اینا حالت سرکوب کردن افراد هم دارن مثلا من بهترین لباسها رو بپوشم میان میگن اصلا جالب نیست..متاسفانه همیشه خاله ام با مامانم دورهمی داره

اصلا مقصر اطرافیان شما نیستن،مقصر خود شمایی ک داری مثل اونا رفتار میکنی..ماشالله انقد عاقل و بالغ هستی ک بفهمی کارشون اشتباهه،پس لطفا به فکر زندگیت و سر و سامون دادن ب اون باش💜💜

لطفا واسم یه 💜صلوات💜 بفرستین،بلکه 💔دلم💔 آروم شه

خوب عزیزم میتونی به جای اشغال خریدن پول جمع کنی برای اینطور مواقعی من که این طوریم حتی اگه عروسی هم نباشه برای اینجور مواقع بیشتر خرید میکنم بعد میتونی اگر میخواهی ولخرجی نکنی لباس از دوستای فابت قرض بگیری که اونا نمیشناسنش بعد میتونی  لباس اجاره ای بگیری و بعد یا لباس قبلی هات تو شون تغیر ایجاد کنی و بپوشی  ولی ادم دق میکنه کم بیاره من بودم زیر سنگ هم بود لباس میگرفتم کم نیار کم که چه بگم جلو بزنم اخه من رو اینجور موارد خیلییییی حساسم😊

اابته تقصیر این گروه عجوج وجوج هم هستا البته نه هر جا ..ولی خیلی فخر فذوشی میکنن اصلا دوست ندارم این ...

من م از دختر خاله هام خوشم نمیاد خیلی باهم رقابت میکنیم ولی خودم تکم😝😝😝 هر چی بخوان بپوشن

اصلا مقصر اطرافیان شما نیستن،مقصر خود شمایی ک داری مثل اونا رفتار میکنی..ماشالله انقد عاقل و بالغ هس ...

نه خوب هر جامعه ای ادابی داره خواهی کم نیاری هم رنگ جماعت شو😉 حتی اگر نخواهی هم مجبوری والا بخدا من خودم شرایطم مثل ایشونه

خودمم اذیت میشم اینا حالت سرکوب کردن افراد هم دارن مثلا من بهترین لباسها رو بپوشم میان میگن اصلا جال ...

دقیقا  ببینم نکنه تو خواهر من باشی یا دختر خالم😱 داری حرفای دل منو میزنی😍

میخوای ارامش داشته باشین تو زندگیتون از همرنگ جماعت شدن بپرهیزید۰ ما هم اینجور مواقع ادابو رعایت میکنیم ولی اونجور که دلمون میخواد 😎

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
خودمم اذیت میشم اینا حالت سرکوب کردن افراد هم دارن مثلا من بهترین لباسها رو بپوشم میان میگن اصلا جال ...

پس باید زبانت قوی تر و پرتر از جیبت باشه .  هر چی پوشیدی مهم نیست. فقط کم نیار. بیخیال به اونها توجه نکن و محل نده . با آدم های مسن تر هم بنشین که نتونن چرت و پرت جلوی اونا بگن