2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 73 پست
از الان استرس و دغدغه نداشته باش هر چی استرست کمتر باشه زودتر باردار میشی فقط سه ماه قبل از بارداری ...

اخه چند ماه پیش متوجه شدم تخمدان پلی کیستیک دارم البته با ورزش و متفورمین اوکی شد سنو ولی خیلی میترسم😢از یه طرفم 27 سالمه دوس دارم قبل از 30 سال نی نی دار بشم بچه مشکل نداشته باشه....

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید استارتر جان  یه سوال داشتم ...خانوما میشه برام توضیح بدین این فولیکول که برا بارداری لاز ...

فولیکول درهر دوره پریود شروع ب رشد میکنه تا وسط دوره که تقریبا روز ۱۴میشه.فولیکول چیزی هست که توش تخمک هست وهر وقت ب اندازه مناسب میرسه تخمک رو ازاد میکنه وتخمک با اسپرم برخورد میکنه وبارداری اتفاق میافته.

فولیکول مناسب وبا کیفیت برای بارداری ۱۸تا۲۲هستش.البته خیلیا با فولیکول کوچک هم باردار شدن اما این سایز فولیکول کیفیت خوبی داره

😍
توروخدا ناراحت نباش دیگه خدا داده  ناشکری نکنیا حالا سومی رو هم بیار چی میشه مگه آخه دختر خ ...

آخه تو اين دوره زمونه سه تا خيلي سخته شوهرمم دومي رو نميخواست به اصرار من قبول كرد نميدونم چرا همش فكر ميكردم دختر ميشه ولي نشدددد  

الان شما دختر می خوای؟۳سال خوبه فک کنم🤔

دختر خیلی دوسدارم

اما خودمو به آب و آتیش نمیزنم

هر چی خدا بخواد فقط صحیح و سالم باشه

ولی تا جایی که بتونم تلاش میکنم واسه دختر

اگ پسرم بشه بازم خداروشکر میکنم

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
فولیکول درهر دوره پریود شروع ب رشد میکنه تا وسط دوره که تقریبا روز ۱۴میشه.فولیکول چیزی هست که توش تخ ...

مرسی گلم خیلی خوب توضیح دادین🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌻🌻

اخه چند ماه پیش متوجه شدم تخمدان پلی کیستیک دارم البته با ورزش و متفورمین اوکی شد سنو ولی خیلی میترس ...

عزیزم پریود شدی سیاهدانه وعسل بخور تخمدانت رو فعال میکنه .من ب هر کی گفتم خورده تاثیرشو دیده 

😍
اخه چند ماه پیش متوجه شدم تخمدان پلی کیستیک دارم البته با ورزش و متفورمین اوکی شد سنو ولی خیلی میترس ...

ن بابا نترس انشاالله برودی زود طعم شیربن مادرشدنو میچشی

عزیزم پریود شدی سیاهدانه وعسل بخور تخمدانت رو فعال میکنه .من ب هر کی گفتم خورده تاثیرشو دیده 

قربونت بشم ..پریودیم منظمه دقیق 30 روزه وزنم یه مدت خیلی رفت بالا 90 کیلو شدم !فکر کنم بیشتر تنبلی تخمدان برا همین اضافه وزنم بود  ورزش کردم الان 75 شدم سنو دادم پلی کیستیک نبود و دکتر گفت خوب شده 

آخه تو اين دوره زمونه سه تا خيلي سخته شوهرمم دومي رو نميخواست به اصرار من قبول كرد نميدونم چرا همش ف ...

من که عاشق بچم

حالا انشاالله شوهرت خودش سومی رو میخواد و دختر میشه گلم

حالا الان دیگ خداروشکر کن همین که خدا بازم مادرت کرده

ن بابا نترس انشاالله برودی زود طعم شیربن مادرشدنو میچشی

وای مرسی همچنین شما عزیزم ..خیلی نی نی دوس دارم اینقد که الان دارم برای بودنش برنامه ریزی میکنم نامزدم کلافه میشه اینقد تو فکرم🙈