2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 73 پست
سلامت باشن و عاقبت ب خیر.دخترتون چند سالشه؟؟؟؟؟آخه منم دومی را حتما میخوام.ولی نمیدونم چند سال فاصله ...

دخترم ۵سالشه.اما کاش زودتر اقدام میکردم چون تنبلی تخمدان گرفتم ی سال بود همش دارو میخوردم

😍

ببخشید استارتر جان  یه سوال داشتم ...خانوما میشه برام توضیح بدین این فولیکول که برا بارداری لازمه کی به وجود میاد و سایزش برا بارداری باید چند باشه 

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشن و عاقبت ب خیر.دخترتون چند سالشه؟؟؟؟؟آخه منم دومی را حتما میخوام.ولی نمیدونم چند سال فاصله ...

من خودمم یه پسر سه سال و دوماه دارم

الان واسه دومی تو اقدامم

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
دخترم ۵سالشه.اما کاش زودتر اقدام میکردم چون تنبلی تخمدان گرفتم ی سال بود همش دارو میخوردم

آها.منم الان دارم قرص جلوگیری میخورم.بعد شنیدم این قرصها باعث تنبلی تخمدان میشن.میگم خوبه دیگه نخورم.الان ک فعلا ۱ دوره خوردم.درسته؟قرص باعث تنبلی تخمدان میشه؟

دخترم دنیامه  
ببخشید استارت جان  یه سوال داشتم ...خانوما میشه برام توضیح بدین این فولیکول که برا بارداری لازم ...

عزیزم

فولیکول باید سایزش بین17فک کنم تا 25اینا باشه و اگ آزاد بشه میشه تخمک بعد تخمک و اسپرم لقاح میکنن میشه رویان بعد میشه جنین و بعد نی نی

آها.منم الان دارم قرص جلوگیری میخورم.بعد شنیدم این قرصها باعث تنبلی تخمدان میشن.میگم خوبه دیگه نخورم ...

فک نکنم قرص تنبلی بیاره ها

اتفاقا قرص تنبلی رو از بین میبره

عزیزم فولیکول باید سایزش بین17فک کنم تا 25اینا باشه و اگ آزاد بشه میشه تخمک بعد تخمک و اسپرم لقاح م ...

ممنون خانومی ببخشیدا منظورتون میلی متر هست دیگه🙈من چند وقت دیگه عروسیمه خیلی دغدغه بارداری دارم

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد
ممنون خانومی ببخشیدا منظورتون میلی متر هست دیگه🙈من چند وقت دیگه عروسیمه خیلی دغدغه بارداری دارم

از الان استرس و دغدغه نداشته باش هر چی استرست کمتر باشه زودتر باردار میشی

فقط سه ماه قبل از بارداری فولیک اسید فراموش نشه

آها.منم الان دارم قرص جلوگیری میخورم.بعد شنیدم این قرصها باعث تنبلی تخمدان میشن.میگم خوبه دیگه نخورم ...

منم شنیدم قرصا خوب نیستن .من تموم ۵سالو جلوگیری طبیعی داشتم.فقط بزار یه چیزی بهت بگم  هروقت پریود شدی تا پاک بشی سردیجات اصلا نخور.رحمت رو گرم نگه دار.اگه تونستی خرما بخور .عسل وسیاهدانه که تخمدانت تنبل نشه.

😍