2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 73 پست
راستی اینم شنیدم که قرص های جلوگیری برا کسایی که تنبلی تخمدان دارن خوب نیست و باید جلوگیری طبیعی داش ...

مگه تنبلی همون پلی کیستیک نیست؟؟؟

یا امیرالمومنین علی علیه السلام
مگه تنبلی همون پلی کیستیک نیست؟؟؟

پلی کیستیک یه نوع از تنبلی تخمدانهتنبعضیا تخمدان پلیکیستیک ندارن ولی تنبلی رو دارن متاسفانه  دکتر هم بهشون میگه قرص های جلوگیری مصرف نکنن چون شانس بارداری رو میاره پایین ..منم فقط متفورمین خوردم ..برا سیپروترون نوشت مصرف نکردم ترسیدم بعدا شانس بارداری بیاد پایین

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که عاشق بچم حالا انشاالله شوهرت خودش سومی رو میخواد و دختر میشه گلم حالا الان دیگ خداروشکر کن ه ...

منم عاشق بچه ام.اگه کمک داشتم یا مامانم نزدیکم بود الان واسه دومی اقدام میکردم‌.عاشق دخترمم😘

دخترم دنیامه  
چرا؟آخه خیلی ها میگن بعد قطع قرص ماه اول باردارشدن

بخدا منم اینقد نظرات دکترای مختلفو شنیدم گیج شدم فقط  نهایت احتیاط رو دارم مطمعنا نظراتشون با واقعیت فاصله زیادی داره 

چرا؟آخه خیلی ها میگن بعد قطع قرص ماه اول باردارشدن

البته این شرایط برا کسایی هست که تنبلی یا مشکل تخمدان دارن مثل خودم و نباید زیاد از داروهای جلوگیری استفاوه کنن

پلی کیستیک یه نوع از تنبلی تخمدانهتنبعضیا تخمدان پلیکیستیک ندارن ولی تنبلی رو دارن متاسفانه  دک ...

منم تنبلی داشتم دکتر برام نوشت 

ولی ماه اول اقدامم گرفت

حالا متفورمین کلا شاید دوتا ورقش رو خورده باشم

ولی باردار شدم دیگه نخوردم چون خیلی حالمو بد میکرد

به نظرت باید میخوردم بازم؟ خیلی هم زیاد دارم ازش

از خواب برگشتم به تنهایی💔
منم تنبلی داشتم دکتر برام نوشت  ولی ماه اول اقدامم گرفت حالا متفورمین کلا شاید دوتا ورقش رو خ ...

عزیزم من پلی کیستیک داشتم برا این متفورمین مصرف میکردم ...برا اینکه حالت بد نشه باید هفته اول یه دونه بخوری میتونی نصفش کنی نصف صبح نصف شب و حتما بعد از غذا ...وقتی باردار شدی دیگه مشکلت حل شده و برا مصرف داروهات حتما باید با دکتر صحبت کنی گرچه من دیدم دکتر برا خانوما تو دوران بارداری براگفته مصرف کنن متفورمین ولی بازهم با دکتر مشورت کنید