2777
2789
عنوان

تلویزیون

| مشاهده متن کامل بحث + 21020 بازدید | 79 پست
نه همچین مالی هم نود. مال ۱۰ سال پیشه. آنتن داخلی نداشت ازین دیجیتالها بهش وصل بود. بخدا خودمم موندم ...

عزیزم از من به تو خواهرانه نصیحت . هیچ وقت هیچ وقت اعصاب خودت و همسرت رو واسه خاطر مهمون خورد نکن. به درک. مهمون به روی باز میاد .بعضیا تو قصر بلد نیستن مهمون داری کنن اما بعضیا تو خونه چهل متری جوری مهمونی میدن که همه یادشون می مونه.  شوهرتم شاید به غرورش برخورده بالاخره ت وی دست دوم. 

فدای اون سرت .اصلا ناراحت نباش. به خونه ات همونطوری که هست عشق بورز. بقیه به درک. 

زندگی هم همیشه رو یه پاشنه نیست. اوضاع عوض میشه

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
بی لیاقتی. احمقی.بیشعوری. کثافت. اگه من دیگه واست تلویزیون خریدم. اگه دیگه به حرفت گوش کردم. تقصیر م ...

خیلی خیلی خیلی بد حرف زده . اما اینا رو اینجا نگو الان خانما احساسشون جریحه دار میشه میان یه حرفایی میزنن از شوهر و زندگی زده بشی. ما آخرش میریم پی زندگی خودمون و تو می مونی و شوهرت . 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای نزول خیلی بده زندگیو به فلاکت میکشه من خیلیارو دیدم نزول گرفتن به شدت زمین خوردن.ان شالله دیگه ت ...

منم می خواستم بگم گفتم ناراحت نشه یه وقت .

به خدا پول نزول عاقبت نداره. برکت نداره . برا همه تهش همین بوده متاسفانه...

خیلی خیلی خیلی بد حرف زده . اما اینا رو اینجا نگو الان خانما احساسشون جریحه دار میشه میان یه حرفایی ...

بخدا احساسات خودم داغونه

من حتی یه کلمه هم نگفتم ولی اون فکر کرد حق داره

مگه من غرور ندارم. جلوی فامیلم؟! تازه کل حقوق من احمقم خرج خونه و قسطه.

آخ که دلم خونه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
بخدا احساسات خودم داغونه من حتی یه کلمه هم نگفتم ولی اون فکر کرد حق داره مگه من غرور ندارم. جلوی ف ...

معلومه دوتاییتون خیلی خسته و داغونین. اما عزیزم برا خاطر تلویزیون شوهرت رو خورد و خاکشیر نکن. سیاست داشته باش. بلد باش .قلقش رو داشته باشی روی سرش برات نوی آکلند میخره. به خدا غر زدن شرایط رو بدتر میکنه .

معلومه دوتاییتون خیلی خسته و داغونین. اما عزیزم برا خاطر تلویزیون شوهرت رو خورد و خاکشیر نکن. سیاست ...

خییییلی لجبازه

اگه حال داشتم یه روز داستان زنگیمو میذارم خون گریه کنید.

منی که عزت نفس و اعتماد بنفس بالایی داشتم دچار کمبودایی شدم که دلم نمیخواد با کسی رفت و آمد کنم

میگه بهترین منطقه آوردمت.لیاقت نداری ولی باورت نمیشه ۵ماهه اجاره ندادیم. کلا ۲ تومن پول پیشمونه و اگه صابخونه آدم خوبی نبود تا الان باید میرفتیم گوشه خیابون

یه وقتایی زندگیمونو میبینم یاد فیلم بی پولی می افتم. دقیقا من شدم مثل لیلا حاتمی.افسرده و عصبی .شوهر مثل بهرام رادان بیخیال و شلخته

یه وقتایی زندگیمونو میبینم یاد فیلم بی پولی می افتم. دقیقا من شدم مثل لیلا حاتمی.افسرده و عصبی .شوهر ...

وای عزیزم ناراحت شدم☹چقد دلت پره.خدا روزیتونو زیاد کنه به زودی

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

وای عزیزم حالا خودت کار میکنی اینهمه حرف بهت گفته

خوب با پولای خودت بخر تی وی

بهش بگو اون تی وی بدرد بخور بود نمیفروخت یارو که

بعد ده سال اون تی وی دیگه ادا اصول میخواست دربیاره هر روز باید تعمیر میشد

وای عزیزم حالا خودت کار میکنی اینهمه حرف بهت گفته خوب با پولای خودت بخر تی وی بهش بگو اون تی وی بد ...

هر چی میگم اصلا عقلش نمیرسه. تازه واسه پولای من چاله کنده از قبل. میره بابت قسط. حالا خوبه انقدر لنگ منه و پررو بازی در میره