2777
2789
عنوان

تلویزیون

| مشاهده متن کامل بحث + 21020 بازدید | 79 پست
میگه تا یه تومن. من میگم خب قسطم میبندیم بهش. میگه مگه عقلم کمه. ۳۰۰ ۴۰۰ میاد روش!!! خب یکی نیس بگه ...

ببین راستی یه نفر مستقیم از نمایندگی سامسونگ تلویزیون خرید داره ماهی 126 تومن قسط میده فقطم 500 روش اومده همین برو پیگیری کن

میگه تا یه تومن. من میگم خب قسطم میبندیم بهش. میگه مگه عقلم کمه. ۳۰۰ ۴۰۰ میاد روش!!! خب یکی نیس بگه ...

بعضی فروشگاهها چنا تا چک میگیرن. دیگه روش چیزی نمیاد. تلویزیون 40 اینچ سامسونگ تو شهریور در جمهوری 1700 بود. اگه تهرانی برو اونجا.آخرین مدلش. یه مدل پایین ترش 1500 یا 1600 بود.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عجب .خب اشتباهه. ادم  فقط واسه خرید خونه باید طلا بفروشه  واسه هر چیزی نباشه زود طلا بفروش ...

بخدا دلم خونه. نزول گرفته بوده قبل از ازدواج که زمین بخره. دوره قبل از انتری نژاد. بعد که گند زد به زمین با اون مسکن م.. ملک خوابید کلی نزولخور لاشخور دست گذاشت رو خرخره اش. منم ترسیدم با یه بچه بی پدر بمونم. دادم از شر نزول راحت بشه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
بخدا دلم خونه. نزول گرفته بوده قبل از ازدواج که زمین بخره. دوره قبل از انتری نژاد. بعد که گند زد به ...

وای نزول خیلی بده زندگیو به فلاکت میکشه من خیلیارو دیدم نزول گرفتن به شدت زمین خوردن.ان شالله دیگه تو این خطا نره

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
ببین هنوزم سونی بهتر از ال جی و سامسونگه صد در صد سامسونگ که اصلا خوب نیست  ولی سونی قدیمی دست ...

تلویزیون پدربزرگم سونی بود. خیلی داغون شده. صداش پس و پیش میشه. به خاطر این ما اصلا طرف سونی نرفتیم. سامسونگ برای کره هست ولی ال جی بازار مشترکه. اگه مستقیم برای کره باشه خوبه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

مرسی بچه ها دعا کنید از خر شیطون بیاد پایین. این حالا تا چند وقت مخ منو میخوره که این سونی دست دومه خوب بود تو نذاشتی من بردارم

مرسی بچه ها دعا کنید از خر شیطون بیاد پایین. این حالا تا چند وقت مخ منو میخوره که این سونی دست دومه ...

بگو اون دست دو معلوم نیست چه ایرادی داره اگر خوب بود که طرف نمیفروخت بگو ال جی نو بگیریم خیلی بهتره تا سونی دست دو یه چیزی بگیریم که دیگه نخواد دو سال دیگه دوباره هزینه کنیم

بچه ها خودشو کشت. گفت همونو بخر اگه دلت نخواست دوباره آگهی میکنیم میفروشیم. به این شرط گفتم باشه. بعد زنگ زد گفتن فروختیم. تا تونست بهم دری وری گفت و فحش داد

بخاطر تلویزیون دست دوم بعد ده سال تا تونست فحش داد. منم فقط سکوت کردم. الانم توی اتاقم. فکر کرد حق به جانبه!

ادامه داد تا یه ربع

بی لیاقتی. احمقی.بیشعوری. کثافت. اگه من دیگه واست تلویزیون خریدم. اگه دیگه به حرفت گوش کردم. تقصیر منه که از تو نظر میپرسم میخوام تو راضی باشی