2777
2789
عنوان

تلویزیون

| مشاهده متن کامل بحث + 21020 بازدید | 79 پست
خییییلی لجبازه اگه حال داشتم یه روز داستان زنگیمو میذارم خون گریه کنید. منی که عزت نفس و اعتماد بن ...

من دوست دارم داستان زندگیتو بشنوم.هردو سرکار میرید که نباید اوضاعتون خیلی بد باشه.یعنی قسطاطون خیلی زیاده یا بدهی دارید😟

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دوست دارم داستان زندگیتو بشنوم.هردو سرکار میرید که نباید اوضاعتون خیلی بد باشه.یعنی قسطاطون خیلی ...

وااای داستانم که خیلی طولانیه. انشالله یه روز میذارم دخترا درس بگیرن اشتباهات منو تکرار نکنن

ولی در این حد میگم که قبل ازدواج با دستخالی و وام و نزول زمین خرید و خیلی بااااد کرده بود فکر میکرد خیلی سرمایه داره. یه دفعه تو دوره انتری نژاد ملک خوابید و همه رو به ضرر فروخت به علاوه طلاهای من ولی بازم به بانک بدهکاره.اجاره نشینیم. توی بهترین منطقه شهرمون ولی با ۲ تومن پول پیش و اجاره عقب افتاده. پول من میره بابت قسط وام اونم با ماشین کار میکنه(بماند که این کارو از همه مخفی کرده!) واسه اجاره و خرج خونه ولی چون از خورد و خوراک کم نمیذاره همیشه لنگ پولیم و نمیرسونه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
چرا انقدر به همسرت رو دادی که اختیار پولاتو نداری؟عجیبه انقدر آدم مظلوم

از بس لجباز و قلدره و منم از آبروی خودم و قلب مریض بابام میترسم

میگه بشین خونه نرو  سر کار ولی اگه بری حقوقت مال منه

منم چون واسه اینکار خیلی زحمت کشیدم دلم نمیخوا د از دستم بره

وااای داستانم که خیلی طولانیه. انشالله یه روز میذارم دخترا درس بگیرن اشتباهات منو تکرار نکنن ولی در ...

ای بابا چه بد کاری کرده.ان شالله دوباره برگردید به روال قبل.بی پولی خیلی بده.خدا به همه کمک کنه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
از بس لجباز و قلدره و منم از آبروی خودم و قلب مریض بابام میترسم میگه بشین خونه نرو  سر کار ولی ...

خیلی مظلومی اونو پررو کردی یکم سرسخت تر باش تو رفتارت و نزار انقد راحت بهت زور بگه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خیلی مظلومی اونو پررو کردی یکم سرسخت تر باش تو رفتارت و نزار انقد راحت بهت زور بگه

چکار کنم؟

یبار کارت عابرمو قیچی کردم. افتاد بجونم سر و دستمو کبود کرد

بعضی وقتا میگم کارمو بیخیال بشم. کاری که تازه ۶ ماهه بابتش بیمه شدم. مدتها واسش تلاش کردم و اگه ولش کنم برگشتنی نیست

چکار کنم؟ یبار کارت عابرمو قیچی کردم. افتاد بجونم سر و دستمو کبود کرد

یه وقتا به خودم میگم به چیش دلخوشی دختر ؟ بذار برو

باز میگم درست میشه حتما یه راهی هست

والا چی بگم .رفتاراش خیلی بده که میگی

کاش کمی دل و جرات داشتم

هرکی از دور زندگیمو میبینه فکر میکنه من خیلی خوشم.زرنگ و قالتاقم اما از درون دارم میسوزم

کاش کمی دل و جرات داشتم هرکی از دور زندگیمو میبینه فکر میکنه من خیلی خوشم.زرنگ و قالتاقم اما از درو ...

ان شالله درست میشه‌ولی بابت حقوقت نباید بزاری انقد زور بگه.بگو با مشورت هم خرج میکنیم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
ان شالله درست میشه‌ولی بابت حقوقت نباید بزاری انقد زور بگه.بگو با مشورت هم خرج میکنیم

میگه اولویت قسط بانکه. ولی دل من چی؟

میگه اولویت قسط بانکه. ولی دل من چی؟

خب قسطا که تو الویته ولی وظیفه مرد هست نه زن مگر اینکه به واسطه اون قسطا و وام ها سرمایه ای ملکی چیزی به اسم زن باشه

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️