rahiiiil مدیر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 435 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 50 پست سلام دوستان اونایی که این چند روز تست گرفتن و مثبت شده بیاید با هم باشیم😍😘 آن کسے کہ قـلـبـت را نخواهد شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن 1396/09/26 | 13:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahiiiil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 435 عزیزانم جواب منم بدین. من ۵ماهه اقدامم.۱۷ام این ماه پری شدم.الانم خیلی حالت تهوع و پایین کمرم درد م ... ۱۷ هم پریود شدی؟ پس باردار نیستی آن کسے کہ قـلـبـت را نخواهد شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
نازی6562 عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 4006 نگران نباش مثبت میشه....اگه نشد عیبی نداره ماه آینده ان شا الله....و بخاطر عقب افتادن پریودت ب ... مرسی عزیزم دوباره دو روز دیگه بی بی چک میذارم اگه منفی شد میرم دکتر وقتی برات مهم نیست اطرافیانت درموردت چه فکری میکنن یعنی به سطح خطرناکی از آزادی رسیدی
دنیاخانمی عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 687 ۱۰ ماه دکتر رفتی تو این مدت شما؟؟ دارو مصرف کردی؟؟ خدایا تنها امیدم تو هستی،کمکم کن
fatemeh74 عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 622 ۱۷ هم پریود شدی؟ پس باردار نیستی اخه بعضیا میگن شاید لقاح دیر انجام شده باشه.صحت نداره؟
rahiiiil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 435 دکتر رفتی تو این مدت شما؟؟ دارو مصرف کردی؟؟ دکتر رفتم و آزمایش گرفتم ولی جواب آزمایشات رو نبرده بودم پیش دکتر 😄 آن کسے کہ قـلـبـت را نخواهد شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن
rahiiiil مدیر استارتر عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 435 اخه بعضیا میگن شاید لقاح دیر انجام شده باشه.صحت نداره؟ فکر نکنم همچین چیزی نشنیدم....وقتی پریود بشی قضیه بارداری کلا منتفی میشه آن کسے کہ قـلـبـت را نخواهد شـڪ💔ـســت…! همان ڪسے است ڪہ آن را سـاخـتـہ اسـت… پس همیشہ فقط به خـــ❤️ـــدا تڪیہ ڪن