2777
2789
عنوان

این چه مرگشه

101 بازدید | 8 پست

به اسرار مامانم دارم دارم با یه نفر آشنا میشم تا پیام ندم میگه کجای خبری ازت نیس و جوک های بیمزه میکنه😐 یه روز خوبه یه روز پی ام نمیده

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

میکنه چیه خداااا میزنه😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

😂😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احیانا بت نمیگه خانومم؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
احیانا بت نمیگه خانومم؟

نه خداروشکر😂

مودیه ولش کن🙄😁

گرفتارمون کرده هی چیکار میکنی با کی هستی 

میشه باهم بریم فلان جا چرا دیر سین میزنی 

گرفتارمون کرده هی چیکار میکنی با کی هستی میشه باهم بریم فلان جا چرا دیر سین میزنی

این نشونه های خوبی همین اول کار نداره! حالا اگه خیلی مایلی ادامه بدی با یه مشاور ازدواج صخبت کن...

این نشونه های خوبی همین اول کار نداره! حالا اگه خیلی مایلی ادامه بدی با یه مشاور ازدواج صخبت کن...

اره به مامانم میگم پسر خالمه