2777
2789
عنوان

کسی هم هست با جاریش خوب باشه؟؟؟

1416 بازدید | 71 پست

اگه باهم خوبید بگید از همون اول چجوری رفتار کردین

من هنوز جاری ندارم ولی خب برادر شوهرم دانشجوا به همین زودیا ممکنه از راه برسه بگید از همون اول چجوری رفتار کنم باهاش

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

,بسته ب طرفته

جاری من فامیل خودمه،ینی دختردائی،دخترخاله و اینجور نزدیكی داریم

شده دشمن خونیم از وقتی جاریم شده

قبلش با هم عالی بودیم

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

من با جاریم خیلی خوبم اصلا با خانواده شوهر مشکل نداریم چون خسود نیستیم اونم مثل من عروسه خانواده است جطور میتونه برای من مشکل درست کنه ثل خواهریم خیلی خیلی خوبیم

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍

فکر نکم بشه با جاری خوب بود من دو تا جاری میشناسم بیست سال عین خواهر بودن خیلیم جیک تو جیک آخرش معلوم شد یکیش میرفته زیرآب جاریشو پیش خانواده شوهر میزده هههههه

بهترین نوع ممکن خودت باش

من با جاریم خیلی خوبم اصلا با خانواده شوهر مشکل نداریم چون خسود نیستیم اونم مثل من عروسه خانواده است ...

اکثرا اختلاف دو تا جاری از خانواده شوهر نشآت میگیره،با توجه به قانون تفرقه بینداز و حکومت کن عروسا رو با هم بد میکنن تا نرن جیک تو جیک شن😑

بهترین نوع ممکن خودت باش

من با جاریم خیلی خوبم اصلا با خانواده شوهر مشکل نداریم چون خسود نیستیم اونم مثل من عروسه خانواده است ...

منم با جاری هام بد نیستم .ولی رفت و آمد خاصی هم با هم نداریم بنا به شرایط زندگی و کاریمون . همدیگه را فقط خونه مادر شوهرم میبینیم اونم در حد سلام و احوالپرسی . صمیمیت خاصی نداریم

من با جاری آخریه خیلی خوب بودیم یعنی وقتی نامزد کرد من بهش گفتم من دوست دارم باهم مثل خواهر باشیم هر کاری هم از دستم براومد کردم ولی اون جنبه نداشت منم الان خیلیییی پشیمونم واقعا با جاری نباید خیلی صمیمی شد 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

من چهار تا جاری دارم ،خدا رو شکر باهم خوبیم ،فکر میکنم چون بهشون حساس نیستم مشکلی ندارم ،مثلا اصلا برام مهم نیست مادر شوهرم فلان خرجو براشون کرده و برای من نکرده ،جاری اولم یکم روم حساس بود اما جلو مادر شوهرم اونقدر ازش تعریف کردم که حساسیتش برطرف شد ، یه توصیه ی دوستانه با جاری دوست بشو اما صمیمی هرگز یعنی حرفای دلت رو بهش نگو

الا بذکرلله تطمئن القلوب

عین یه فامیل معملی باهاش رفتار کن

نه نزدیک شو نه خیلی فاصله بگیر به هیچ وجه بدیِ خانواده شوهرو پیشش نگو. 

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
فکر نکم بشه با جاری خوب بود من دو تا جاری میشناسم بیست سال عین خواهر بودن خیلیم جیک تو جیک آخرش معلو ...

منم دو تا جاری میشناسم که جاری جدید اینقدر زیرآب اولی را زد که باعث طلاق شد اونم با یه بچه

اکثرا اختلاف دو تا جاری از خانواده شوهر نشآت میگیره،با توجه به قانوت تفرقه بینداز و حکومت کن عروسا ر ...

اخه اصلا خانواده شوهر تفرقه بندازه من میگم خانواده شوهر بیشتر تحویلش بگیرن یا هرچی اونم مثل خودم میبینم از ادم چیزی کم نمیشه تنها جیزی که اذیت کننده است اینه که شنیدم بعضی جاریا برای برادر شوهر عشوه بیان و تظر داشته باشن وگرنه 

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍