بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جاری من فامیل خودمه،ینی دختردائی،دخترخاله و اینجور نزدیكی داریم
شده دشمن خونیم از وقتی جاریم شده
قبلش با هم عالی بودیم
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
من با جاریم خیلی خوبم اصلا با خانواده شوهر مشکل نداریم چون خسود نیستیم اونم مثل من عروسه خانواده است جطور میتونه برای من مشکل درست کنه ثل خواهریم خیلی خیلی خوبیم
فکر نکم بشه با جاری خوب بود من دو تا جاری میشناسم بیست سال عین خواهر بودن خیلیم جیک تو جیک آخرش معلوم شد یکیش میرفته زیرآب جاریشو پیش خانواده شوهر میزده هههههه
من با جاریم خیلی خوبم اصلا با خانواده شوهر مشکل نداریم چون خسود نیستیم اونم مثل من عروسه خانواده است ...
منم با جاری هام بد نیستم .ولی رفت و آمد خاصی هم با هم نداریم بنا به شرایط زندگی و کاریمون . همدیگه را فقط خونه مادر شوهرم میبینیم اونم در حد سلام و احوالپرسی . صمیمیت خاصی نداریم
من با جاری آخریه خیلی خوب بودیم یعنی وقتی نامزد کرد من بهش گفتم من دوست دارم باهم مثل خواهر باشیم هر کاری هم از دستم براومد کردم ولی اون جنبه نداشت منم الان خیلیییی پشیمونم واقعا با جاری نباید خیلی صمیمی شد
برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار
من چهار تا جاری دارم ،خدا رو شکر باهم خوبیم ،فکر میکنم چون بهشون حساس نیستم مشکلی ندارم ،مثلا اصلا برام مهم نیست مادر شوهرم فلان خرجو براشون کرده و برای من نکرده ،جاری اولم یکم روم حساس بود اما جلو مادر شوهرم اونقدر ازش تعریف کردم که حساسیتش برطرف شد ، یه توصیه ی دوستانه با جاری دوست بشو اما صمیمی هرگز یعنی حرفای دلت رو بهش نگو
هرچقدر هم با جاری خوب باشی بازم قابل اعتماد نیست وهمیشه یه حس حسادت ورقابت این وسط هست مخصوصا اگه خانواده شوهر یه جاهایی فرق بزارن بینشون که دیگه هیچی باهم دشمنم میشن
اکثرا اختلاف دو تا جاری از خانواده شوهر نشآت میگیره،با توجه به قانوت تفرقه بینداز و حکومت کن عروسا ر ...
اخه اصلا خانواده شوهر تفرقه بندازه من میگم خانواده شوهر بیشتر تحویلش بگیرن یا هرچی اونم مثل خودم میبینم از ادم چیزی کم نمیشه تنها جیزی که اذیت کننده است اینه که شنیدم بعضی جاریا برای برادر شوهر عشوه بیان و تظر داشته باشن وگرنه