yasaminjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3336 عنوان خانومامیرم حموم سرم وقتی که اب میریزم 183 بازدید | 21 پست مث بدن که وقتی نم میکنی چرک میده من سرم اینجوریه ناخن میکشم زیرناخنم یک لایه ی سفیدمیادیک جرم روی پوسته سرم انگارکسی اینجوری هس چیکارکردین یکم خارش هم دارم 1403/10/16 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کدوقلقلهزنتنبل عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 19583 زود زود برو خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8752 ناخناتو کوتاه کن ک نخارونی و بدتر پوست سرتو نکنیشامپو ضدشوره بزن...برند اسکالپیا خیلی خوبهموهاتو با آب داغ نشور ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
yasaminjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3336 شوره سر داری تو حموم نرم میشه اون حالتی میشه واقعاشمام اینجوری بودین بعدخارش هم دارم موهامم ریزش داره
yasaminjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3336 ناخناتو کوتاه کن ک نخارونی و بدتر پوست سرتو نکنیشامپو ضدشوره بزن...برند اسکالپیا خیلی خوبهموهاتو با ... کوتاه.شامپواسکالپیا؟
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8752 کوتاه.شامپواسکالپیا؟ بله ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
yasaminjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3336 بله ببخشیدشمام این مشکل داشتین رفع شدیعنی من ریزشم دارم
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8752 ببخشیدشمام این مشکل داشتین رفع شدیعنی من ریزشم دارم من وقتی ناخنام بلند باشه اینجور میشه شامپوتو عوض کنبعد حمام نذار موهات زیاد خیس بموننکف سرت میتونی حنا بذاری برای ریزش مکمل زینک پلاس خوبه و قرص آهن و ویتامین دی اگ کمبود داری ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
yasaminjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3336 من وقتی ناخنام بلند باشه اینجور میشه شامپوتو عوض کنبعد حمام نذار موهات زیاد خیس بموننکف سرت میتونی ح ... اهان.بعداون شامپوبزنم خوب تمیزمیکنه دیگه اون لایه سفیدمیرهریزشم دارین یانه
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8752 اهان.بعداون شامپوبزنم خوب تمیزمیکنه دیگه اون لایه سفیدمیرهریزشم دارین یانه میعنی خیلی خوبهبله تاثیر داره ریزش ن ، ریزش گاهی ی مدت میاد و میره طبیعیه ، اگ بیشتر موند درمان کنمکمل زینک خوبه در کل.. و آهن ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙
yasaminjoon مدیر استارتر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 3336 میعنی خیلی خوبهبله تاثیر داره ریزش ن ، ریزش گاهی ی مدت میاد و میره طبیعیه ، اگ بیشتر موند درمان کنم ... ببخشیدچه جوری استفاده کنم روزدرمیون هرروز
نگو_پشمام_بگو_چ_جالب عضویت: 1403/02/04 تعداد پست: 8752 ببخشیدچه جوری استفاده کنم روزدرمیون هرروز شامپو رو؟ هر بار ک رفتی حمام و زود ب زود برو حموم و فقطم کف سرت بزن مکمل زینک رو بعد از ناهار و قرص آهن آخر شب قبل خواب ☆ کاربری دونفره☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙