2777
2789

هرچی میگم بمون میگه نهه

میگم برو خونه اقوام میگ نه

چیکار کنممم انقد ناراحتم دارم گزیه میکنم

کمسل کنم؟دوستامم فقط ۷ شب به بعد میان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میتونید تو حرم تولد بگیری

نمیشه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اخه دو سه ساعت بخاطر من اسیر میشه

عزیزم الان احتمالا شما از زاویه‌ی دید خودت ، میگی من تو این موقعیت باشم یا خونه میمونم یا میرم خونه‌ی اقوام و اینجوری راحتی

اما شاید مادرتون واقعا بره حرم راحت تر باشه.

منظورم اینه تصمیم گیری رو به عهده خودشون بذارید.

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

نمیخوام اسیر بشع

نمیشه ،دوسه ساعتکه چیزی نیست، یکم دعا بخونه نماز و قران و... راحت ساعت میگذره 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اخه دو سه ساعت بخاطر من اسیر میشه

کسی که عاشق حرم و جاهای مذهبی هست دو سه ساعت براش چیزی نیست . ماه رجب هم هست کلی دعا داره میخونه ‌بذار راحت باشه اونم با خودش خلوت میکنه لذت میبره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚