2789

منم تولد همسرم۱۹دی هست موندم چیکار کنم با وجود وروجکم از ی ور میخوام ی شب رمانتیک باشه از این ور دخترمم طبق معمول عادت هرسال هرکس تولدش بوده به نام خودش ثبت کرده موندم😞😞😞😞

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شام ببرش رستوران موردعلاقش....باگل وکیک وکادوتوخونه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
منم تولد همسرم۱۹دی هست موندم چیکار کنم با وجود وروجکم از ی ور میخوام ی شب رمانتیک باشه از این ور دخت ...

شوهر منم ۱۹ دی تولدشه😉😉😉

زندگی رو گاهی باید آروم آروم به حال خودش بذاری ‌...و هر آنچه شد آرووووم بگیر ..آروم ...برام مهم نیست چجوری ...فقط یه اتفاق خوب بیفته ...فقط اتفاق بیفته ...

تولد خصوصیه یا مهمون داری و

وضعیت مالیت چجوریه😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

یه تولد دوتایی بگیرین تو یه فضای تقریبا تاریک که با شمع روشنایی داره و خلاصه این حرفا دیکه

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!

به نظرم اسم خودت و همسرت تلفیقی و یا فقط همسر رو با نقره یا طلا بزن بسته به بودجه ات. و بگو اسمت رو طلا گرفتم تا همیشه روی سینه ام باشه. یا اگه همسرت خیلی اهل کادو هست اسم خودش یا اسم خودت یا تلفیقی از این دو یا حتی ی مصراع شعر رو طلا یا نقره بگیر. ی یادگاری که ابد فراموش نمیشه. من طراح طلا جواهرم و همسرم سازنده اگه خواستین این شمارمه 09127221091

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

اومدم بگم نمیدونم من استرس تولدخودمو پسرم رودارم   

خسته ام مثل سربازی که بشنود یک نفر از نامزدش دل برده/مثل یک افسر تحقیق شرافتمند که به پرونده جرم پسرش برخورده/ خسته مثل زنی راضی شده به مهر طلاق که پس از بخت بدش سوژه مردم شده است/ خسته مثل پدری که پسر معتادش غرق در درد خماری شده فریاد زده/ مثل یک پیرزنی که شده سربار عروس پسرش پیش زنش بر سر او فریاد زده /خسته ام مثل زنی حامله که ماه نهم دکترش گفته به درد سرطان مشکوک است/مثل مردی که قسم خورده خیانت نکند زنش اما به قسم خورده آن مشکوک است/خسته مثل پدری گوشه اسایشگاه که کسی غیر پرستار سراغش نرود/ خسته ام بیشتر از پیرزنی تنها که عید باشد نوه اش سمت اتاقش نرود/ خسته ام کاش کسی حال مرا می فهمید غیر از این بغض که در راه گلو سد شده است/ شده ام مثل مریضی که پس از قطع امید در پی معجزه ای راهی مشهد شده است