2777
2789
تولد خصوصیه یا مهمون داری و وضعیت مالیت چجوریه😁

فقط خانواده شوهرمو میگم قبلا همهجوره شو گرفتم رومانتیک دوتایی رستوران دسته گل بفرستم شرکت و همش و انجام دادم الان و 7 دی تولدشه دنبال ایده هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی الان خوابیدید ؟؟ 

ایده خوبیه طراحی اسم یا شعر عاشقانه با طلا یا نقره

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
فقط خانواده شوهرمو میگم قبلا همهجوره شو گرفتم رومانتیک دوتایی رستوران دسته گل بفرستم شرکت و همش و ان ...

براش گیفت درست کن کارت دعوت درست کن مدل میوه طراحی کن یه تم مختصر اجرا کن کادو هم که تو اولویته

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

چون نسبت ب کارش ب تبلت نیاز داره براش خریدم فقط دلم میخاد ی مهمونی جذاب بشه ب نظرتون تم بگیرم یا باد ...

من که هنوز عقدم و خونه مامانم

اصلا نمیدونم چیکار کنم

آخه یه کارایی مخصوص خونه خودمونه

زندگی رو گاهی باید آروم آروم به حال خودش بذاری ‌...و هر آنچه شد آرووووم بگیر ..آروم ...برام مهم نیست چجوری ...فقط یه اتفاق خوب بیفته ...فقط اتفاق بیفته ...

اگه امکانش هست میشه همه کارا رو خونه مامانش انجام بدی و بهش بگی بیاد اونجا

شاید بیشتر سورپرایز بشه

ولی شام و دسر و کیک و همه چی و با خودت ببری

زندگی رو گاهی باید آروم آروم به حال خودش بذاری ‌...و هر آنچه شد آرووووم بگیر ..آروم ...برام مهم نیست چجوری ...فقط یه اتفاق خوب بیفته ...فقط اتفاق بیفته ...
من توعقد بیرون میرفتیم خیلیم خوب بود

شب دیروقت میاد و خسته

امکان بیرون رفتن فک کنم اون شب نداریم

دستکش چرم برای هدیه خوبه بنظرتون؟

البته در کنار چیزای دیگه