2777
2789
عنوان

رفته بودیم دبی

1248 بازدید | 95 پست

بعد هتلمون اون زمان بلندترین هتل دبی بود .

یکی از کسایی که با تور ما اومده بودن مثل اینکه اتاق تو طبقات بالا بهشون گفته بودن میگیرن براشون 

وقتی رسیدیم گفتن از طبقه فلان به بعد ایرانی راه نمیدیم فکر کنین !!!اونم دعوا میکرد همش 

چقدر این عربا ....واقعا دلم برای کشورم سوخت

جالبیش اینکه بعضی از شهر هاش که اسمم نمی‌برم به شیعه ها ویزا کار نمیدن ...

پدرم اونجاس

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

عزیزم قدرتشو دارن ، انجام میدن.

ما نباید کم باشیم جلوشون 

که متاسفانه...

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقدر بدبختیم 

عقب مونده ایم 

بعد همونا میان تو تهران جولان میدن 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

عزیزم قدرتشو دارن ، انجام میدن.ما نباید کم باشیم جلوشون که متاسفانه...

وقتی میگی ایرانی یک جوری نگات میکنن...

.........زیر سنگ آسیاب روزگار افتاده ایم ....... خوشه رزین عمر ما چه ارزان آرد شد!! ......

عربا خوب نیستن بمون کشور خودت چرا میری؟؟؟؟ 

یاد یه داستان افتادم طرف سوزن گرفته دستش میزنه به خ.ایه هاش داد میزنه وای دردم گرفت مردم😒

بعدم کار خوبو اونا میکنن نه ما که افغانی و پاکستانیا کشور رو گرفتن 

پرنسس مامانم☺️🩷 S💍A

عربا خوب نیستن بمون کشور خودت چرا میری؟؟؟؟ یاد یه داستان افتادم طرف سوزن گرفته دستش میزنه به خ.ایه ه ...

ما ایرانی ها مثل افغانی هاییم؟؟! 

عربا خوب نیستن بمون کشور خودت چرا میری؟؟؟؟ یاد یه داستان افتادم طرف سوزن گرفته دستش میزنه به خ.ایه ه ...

عزیزم چه حرفیه ما که قبل رفتن نمیدونستیم بعد اصلا مشکلش با ما نبود !!و اینکه آدم میره تفریح کنه نمی‌خواستیم ک زندگی کنیم اونجا