بچه ها من دیشب از دست مادر شوهرم دلخور شدم به شوهرم نگفتم اما امروز از صبح اصلا حوصله ندارم با شوهرم حرف بزنم حرفم که میزنم با اکراه اصلا نمیتونم مثل هر روز محبت آمیز باهاش صحبت کنم.نمیدونم بهش بگمکار مامانشو یا نه
دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
من عقد کرده ام جاریم اما چند ساله ازدواج کرده داشتیم آماده میشدیم بیایم خونمون شب بعد از شام به جاریم گفت بیا غذا و شیرینی بدم ببر خونتون به من تارفم نکرد خیلی ناراحت شدم.قبلن هم به اون یه ظرف ترشی داد برد به من بخدا یبارم نگفت
میدونم کار مامانش به این ربطی نداره اما خیلی دلخور شدم
عزیزممم درکت میکنم اما منطقی باش
قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
من عقد کرده ام جاریم اما چند ساله ازدواج کرده داشتیم آماده میشدیم بیایم خونمون شب بعد از شام به جاری ...
عزیزم ... خودتُ بزن به درِ بیخیالی ... شاید حواسش نبوده شایدم حواسش بوده ، الان اگه تو جوش بیاری دلشونخنک میشه ، اگه قصدی هم نداشته باشن خودت اذیت شدی ... من که وقتی حس میکنم بم بی احترامی شده هیچی حسابشون نمیکنم ... غصه هم نمیخورم تازه مدام سعی میکنم مثبت فکر کنم
دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
عزیزم ... خودتُ بزن به درِ بیخیالی ... شاید حواسش نبوده شایدم حواسش بوده ، الان اگه تو جوش بیار ...
کلا مادرشوهرم خیلی مهربونه اما این یه حرکتشو چند بار دیدم و رو مخمه.حالا چون من خونم جدا نیست گناه میشه دوتا دونه شیرینی بذاره برام؟بخدا اصلا اهل خوردن نیستم اما بی ارزشی ناراحتم میکنه
کلا مادرشوهرم خیلی مهربونه اما این یه حرکتشو چند بار دیدم و رو مخمه.حالا چون من خونم جدا نیست گناه م ...
حق داری عزیزدلم ... اگه همسرتم مهربونه و میدونی اگه بگی بهش ممکنه حل بشه بهش بگو ... ولی معمولا اینجور چیزا رو نگی بهتره چون به آدم بدبین میشن
حق داری عزیزدلم ... اگه همسرتم مهربونه و میدونی اگه بگی بهش ممکنه حل بشه بهش بگو ... ولی معمولا ...
اگه بگم دفعه بعدی بیاره بهم تارف کنه حس گدا بودن بهم دست میده.من خیلی رو این چی ا حساسم.مطمئنم اگه به شوهرم بگم اون به مامانش میگه چون خیلی هوامو داره پیش اونا
اگه بگم دفعه بعدی بیاره بهم تارف کنه حس گدا بودن بهم دست میده.من خیلی رو این چی ا حساسم.مطمئنم اگه ب ...
پس حتما این کارُ بکن 🤔
مرسی عزیزم از راهنماییت.از صبح دارم خودخوری میکنم😓😔😔😔😔😔
نه بابا اصن خودتُ اذیت نکن