2777
2789
عنوان

دلخوری ....

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 21 پست
میشه آخه..آدم مجرد بمونه بهتره انقد که اتفاقای عجیب غریب میفته تو خونه شوهر

همین چن شب پیش دوستم همینُ داشت میگفت ... من اینجوری حس نمیکنم همشم به خاطرِ تلاشیه که میکنم واسه ی مثبت فک کردن ... هرچند نزدیک پریودم باز. حساس میشم ولی در کل غصه زیاد نمیخورم حوصله ندارم 😅

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نزدیک پریودمه😂😂

پس رسما بیخیال شو چون بعدش پشیمون میشی ... من که پشیمون میشم بعدش

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم
پس رسما بیخیال شو چون بعدش پشیمون میشی ... من که پشیمون میشم بعدش

من کلا آدم خوش بین و بیخیالیم اما از دیشب که اومدم از خونشون همه چی بهم برمیخوره واقعا هم فردا پسفردا وقت پ ر ی و د م ه.الان خودم عذاب وجدان گرفتم از لحن خشکم با شوهرم.چند تا میام پر مهر و محبت بهش دادم طفلی چقد ذوق کرد

من کلا آدم خوش بین و بیخیالیم اما از دیشب که اومدم از خونشون همه چی بهم برمیخوره واقعا هم فردا پسفرد ...

آره اصن روابطِ بین خودتُ بستگان همسرت سعی کن توی رفتارت با همسرت تاثیر نذاره بیگناهه بیچاره

آره اصن روابطِ بین خودتُ بستگان همسرت سعی کن توی رفتارت با همسرت تاثیر نذاره بیگناهه بیچاره

طفلک کلا دمرس بود الان چه کیفی داره میکنه بیچاره یه دم پیام میده😂😂😂