2777
2789

چون از من خوشش اومده به رفیقش که با من چت میکرد گفته بود این دختر خیابونیه ولش کن 

دعواشون هم شده بود زده بودن همو  

منو پسره همو ب فحش بستیم 

من اصلا نه پسره رو میشناسم نه دیدمش هیچی 

چکار کنم میترسم لج کنه

برات مهم نباشه اگه تهدیدم کرد جوری وانمود کن که برات مهم نیست

نترس کاری نمیکنه

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا که پاکه 

چه منتش بخاکه

همین دوستشم بلاک کن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

سعی کن با هیچ کدومشون چت نکنی ، چون اینا مشخص نیست بینشون چی پیش بیاد . بهتره مدرکی دستشون ندی که باهاشون حرف زدی ! اگه یه وقت پیامم داد حتی فحش داد جواب ندی!

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.