2821
2789
عنوان

دعا در حق هم

284 بازدید | 51 پست

خداوند به موسی فرمودند:

با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا مستجاب شود

موسی فرمود چگونه؟

خداوند فرمودند:به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای

در حق هم دعا کنیم قطعا زودتر مستجابه

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برام دعام کنید قرضای لعنتیم تموم بشه.. 

ای خدا😭😭

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

توروخداااا واسه شفاي دختركوكولوي منم دعا كنين.هركي پستمو خوند اگه زحمتش نبود لطف كنه يه صلوات واسه شفاي زودتر دخترم بفرسته.ممنون

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
توروخداااا واسه شفاي دختركوكولوي منم دعا كنين.هركي پستمو خوند اگه زحمتش نبود لطف كنه يه صلوات واسه ش ...

فرستادم عزیزم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
توروخداااا واسه شفاي دختركوكولوي منم دعا كنين.هركي پستمو خوند اگه زحمتش نبود لطف كنه يه صلوات واسه ش ...

انشاالله ب حق امام زمان دختر کوچولوت خوب خوب بشه...شما دلت شکسته با دل شکستت برا من دعا کن ک شوهرم دست از لجبازیش برداره و بیاد سر خونه زندگیش

برا زندگی پریشونم دعا کنین😭😭😭
2823
2791
2779
2792