2777
2789
عنوان

دعا در حق هم

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 51 پست
کاش من و مادرم هم دعا کنید، مادرم تومور مغزی داره، منم تو شهر غریب پیشش نیستم، خواهش می کنم برای سلا ...

الهی بگردم

خدا سلامتی بهشون بده

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
کاش من و مادرم هم دعا کنید، مادرم تومور مغزی داره، منم تو شهر غریب پیشش نیستم، خواهش می کنم برای سلا ...

براشون صلوات فرستادم انشالله هرچه زووودترخوب بشن

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله ب حق امام زمان دختر کوچولوت خوب خوب بشه...شما دلت شکسته با دل شکستت برا من دعا کن ک شوهرم د ...

خدا به زندگیت آرامش بده

انشاالله خدا حاجت شمارو بده برا منم اگر یادتون بود دعا کنید من خیلی ب دعاتون محتاجم

ان شاءالله حاجت روا بشی

انشاالله ب حق امام زمان دختر کوچولوت خوب خوب بشه...شما دلت شکسته با دل شکستت برا من دعا کن ک شوهرم د ...

ممنون عزيزم ،انشالله.صلوات فرستادم انشالله كه همسرتون هرچه زووودتر بياد سرخونه زندگيتون  .پنج بارسوره مزمل رو به نيت پنج تن بخون خيلي خوبه واسه محبت بين زن وشوهر

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

«الذین آمنوا و تطمئن قلوبهم بذکر الله؛ ألا بذکر الله تطمئن القلوب؛

کسانی که ایمان آورده اند و دل هایشان به یاد خدا آرام می گیرد، آگاه باش که با یاد خدا دل ها آرامش می یابد.»

با آرزوى آرامش مطلق از جنس خدا  ؛ شبتون خوش

خواهش میکنم برا منم هر کی یه صلوات بفرسته مهمونی پنج شنبه شب ب لطف خدا و دعای شماها بخیر و خوشی برگزار بشه من اینجا برا خیلی ها صلوات فرستادم محتاج دعا و درخواست یه صلوات از هر کدومتون 

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
انشاالله به خواسته هاتون برسین وزندگیتون پراز آرامش وشادی باشه التماس دعا😔😔🙏🙏

ان شاءالله به هرچی میخوای برسی