2777
2789

🚘 ماشین مشتی ممدلی نه بوق داره نه صندلی 🚘

(( ماشین مشدی ممدلی، ارزون و بی‌معطلی این اتولی که من میگم، فورد قدیم لاریه رفتن توی این اتول، باعث شرمساریه نه بابِ کورس شهریه، نه قابل سواریه بار کشیده بسکی از، قزوین و رشت و انزلی ماشین مشدی ممدلی، ارزون و بی‌معطلیماشین مشدی ممدلی، صندلیاش فنر داره بلیت‌فروش مشدی و، شوفُر بی هنر دارهبهر مسافرینِ خود، زحمت و دردسر داره رفتن با اتول بود، باعث کوری و شلی ماشین مشدی ممدلی، ارزون و بی‌معطلی مسافر از بوی اتول، تا می‌شینه کسل می‌شه از متلک شنیدن و، بورشدن خجل می‌شه بسکی فشار میاد به او، دچار دردِ دل می‌شه پاره شود لباس اگر، گیر کند به صندلی ماشین مشدی ممدلی، ارزون و بی‌معطلی این اتولی که از قفس، تنگ‌تر و کوچیک‌تره جای چهل مسافر، گنده و چاق و لاغره شوفره بس که ناشیه، اتول همیشه پنچره راه نرفته درمی‌ره، لاستیکِ چرخِ اوّلی ماشین مشدی ممدلی، ارزون و بی‌معطلی این اتولِ شکسته از، سیستم قدیمیه تایر اون قراضه و، پیستون اون لحیمیه شوفره دائماً پیِ، لوده‌گری و لیمیه سربالایی نمی‌کشه، مگر با خیلی معطلی ماشین مشدی ممدلی، ارزون و بی‌معطلیبس که ماشالا محکمه، راه نرفته پنچرهاز حلبی شکسته‌ها، ساخته مبل و صندلی ماشین مشدی ممدلی، ارزون و بی‌معطلی ••• ))

🚨🚨⛽️⛽️🛞🛞🚘🚘🚘🚘🛞🛞⛽️⛽️🚨🚨

(( آدم رو یاد قوطی حلبی های داخلی میندازه این ترانه ))

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

😄😄

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

😄😄

قربون خنده هاتون 🤣🤣🤣🤣

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂❤

فدای خنده هاتون... والااا 🤣🤣🤣🤣