2777
2789
عنوان

خدایا هرچی معتاده از رو زمین بردار

204 بازدید | 25 پست

اولین نفر این بابای منو از رو زمین بردار 

خدایا من دارم 18 ساله این دعا رو میکنم چرا نمیشنوی🥲😭بخداا من دلم میخواد یتیم باشم

بخداا اگه ببینم داره میمیره اگه یه قدم واسه نجاتش برم جلو

18 ساله بعد هرشب شاد گریه میاد رو چشام این همه ادم خوب میمیرن چرا اینو برنمیداری دل مارو شاد کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا عین خونواده همسرم همشون همچین دعایی میکنن ولی چیژیش نمیشه درعوض همسرم که براشون پدری کرده بود تو۲۳سالگی رف دنیای عجیبی هس عدالت توش گم شده!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

معتاد چیه؟مشکلش چیه

شیشه هرچی دستش بیاد

توهم میزنه داد و بیداد میکنه الان برگشته به مامانم میگه تو خودتو خوشگل میکنی واسه همکارت داد میزنه هی 

نمیشه تو اینجا گفت باید باشی و ببینی بخدا

دقیقا عین خونواده همسرم همشون همچین دعایی میکنن ولی چیژیش نمیشه درعوض همسرم که براشون پدری کرده بود ...

بخدا نمیدونم چرا اینجورین

همرو حرص میدن عمر نوح میکنن

خدا بیامرزتش راحت شد بخدا

امیدوارم پدرتون مهربون تر بشه.پدر خوبی واستون بشه.پدر منم معتاده  بعضی وقتها ب شوهرم میگم واسش مواد بگیر تا خدایی نکرده از بی پولی سمت موادهای بدتر نره.

امیدوارم پدرم همیشه سالم باشه

شیشه هرچی دستش بیادتوهم میزنه داد و بیداد میکنه الان برگشته به مامانم میگه تو خودتو خوشگل میکنی واسه ...

چه اوضاع بدی نمیشه از دستش فرار کنین برین دوتایی زندگی کنید 

انشالله ادم شه

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
امیدوارم پدرتون مهربون تر بشه.پدر خوبی واستون بشه.پدر منم معتاده بعضی وقتها ب شوهرم میگم واسش مواد ...

نه بخدا ننیخوام من از این دنیا پدر نمیخوام بسمه دیگه پدر دیدم 

چه اوضاع بدی نمیشه از دستش فرار کنین برین دوتایی زندگی کنید انشالله ادم شه

بخدا کاش میشد

من که ازدواج کردم به مامانمم گفتم من عروسی گرفتم و تموم شد همه چیز طلاق بگیره ازش 

بخدا نمیدونم چرا اینجورینهمرو حرص میدن عمر نوح میکننخدا بیامرزتش راحت شد بخدا

منو پسرم بی کس شدیم عزیزم خیلی سخته ولی درکت میکنم باتمام وجود مادرشوهرم هرروز میگه کاش بجای عکس گا پسرم عکس تورومیزدم دیوارمیگه حتی برات چهلمم نمیکرفتم!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن