2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

408 بازدید | 13 پست

میگن خانم باید سیاست داشته باشه .من زیاد متوجه معنی دقیق سیاست نمیشم.اگکه سیاست سکوت در مقابل خواسته های شوهره من فکر میکنم اینطوری آدم خودشو نادیده میگیره.نمیدونم شاید اشتباه میکنم.بیاین در مورد سیاست حرف بزنیم .مثلا چطوری چیزیو که میخواین یا نمیخواین رو بدون اینکه بد به نظر برسین بدست میارین؟

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

اقا من یه اعترافی بکنم؟!

به شدددددت ادم با سیاستی هستم🙈

بدجنس نیستم ها، فقط استفاده صلح امیز داره سیاستم😂😂

حال تایپ کردن ندارم که توضیح بدم، کاش میشد اینجا ویس فرستاد، ادم راحت حرف میزد

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا من یه اعترافی بکنم؟! به شدددددت ادم با سیاستی هستم🙈 بدجنس نیستم ها، فقط استفاده صلح امیز داره ...

بشدت ب این اعتقاد دارم کسایی ک خودشون ادعایی ک چیزی رودارن در واقع همونو ندارن 

خانمای اینجا واقعا اینجورین یا دارن ادا درمیارن؟  
بشدت ب این اعتقاد دارم کسایی ک خودشون ادعایی ک چیزی رودارن در واقع همونو ندارن 

این یعنی ادما خودشون رو نمیشناسن؟!😳😳

من برعکس شما فکر میکنم، هر ادم بالغی باید نقاط ۱عف وقوت وریز ودرشت شخصیتش رو بشناسه، من میدونم نقطه قوتم چیا هست (مثل سیاست داشتن) ومیدونم نقاط ضعفم چیا هست (مثل حساس بودن و...)

اعتقادتون بسیار جالب بود برام وباید بگم حداقل در مورد من وامثال من صادق نیس

سیاست خیلی چیزا رو شامل میشه

مثلا هر حرفی رو نزنی پیشش 

هر چیزی که دیدی و سریع نگی

اول فکر کن تجزیه تحلیل کن بعدا بگو  

توی بحث و دعوا فحش و حرف زشت نزنی که هیچوقت از دل طرف بیرون نمیره

مثلا اگه بیرون کسی بهت تیکه انداخت سریع نری بهش بگی چون ممکنه اینطوری خیلللی توی رفت و آمد و پوششت محدودت کنه

یا از گذشتت همه چیزو نگی

یا از خواستگارات و عشق قدیم چیزی نگی که حساس بشه

این یعنی ادما خودشون رو نمیشناسن؟!😳😳 من برعکس شما فکر میکنم، هر ادم بالغی باید نقاط ۱عف وقوت وریز ...

بعدا ب حرف من میرسید😊

خانمای اینجا واقعا اینجورین یا دارن ادا درمیارن؟  
سیاست خیلی چیزا رو شامل میشه مثلا هر حرفی رو نزنی پیشش  هر چیزی که دیدی و سریع نگی اول فکر ک ...

خب من که اینارو دارم.یعنی با سیاستم؟  

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
اقا من یه اعترافی بکنم؟! به شدددددت ادم با سیاستی هستم🙈 بدجنس نیستم ها، فقط استفاده صلح امیز داره ...

حالا چطوری از اطلاعات شما خانوووم با سیاست ما بهره مند شیم  

بعدا ب حرف من میرسید😊

من پنج سال ونیمه ازدواج کردم

یه پنج سال ونیم دیگه هم منتظر میمونم، بلکه ام حرفتون درست از اب دراومد😂😂😂

حالا چطوری از اطلاعات شما خانوووم با سیاست ما بهره مند شیم    

جزئی بپرسید، اگه راهکاری به ذهنم رسید وبلد بودم دریغ نمیکنم

جزئی بپرسید، اگه راهکاری به ذهنم رسید وبلد بودم دریغ نمیکنم

مثلا وقتی شوهرت زیاد جدی نمیگیرتت چیکار میکنی؟ اصلا شده تا حالا اینطوری؟ یا مثلا بخوای حرف تو بیشتر براش برو داشته باشه تا بقیه

مثلا وقتی شوهرت زیاد جدی نمیگیرتت چیکار میکنی؟ اصلا شده تا حالا اینطوری؟ یا مثلا بخوای حرف تو بیشتر ...

ببین ادم باید حرفی برای گفتن داشته باشه که دیگران گوش کنن بهش

هییییچ وقت نسنجیده حرف نزن (منظورم تو بحث ومشورت هاست) 

اگه تو یه موضوع خاص اختلاف نظر دارید، یکم تو ذهنت بالا پایینش کن، نظر روان شناسا رو تو نت سرچ کن در مورد اون موضوع، اگه مپلا موضوع اقتصادیه در موردش مشورت وتحقیق کن، بعد نظرت رو اروم وبا منطق توضیح بده، نشون بده که چقدر خوب فکر کردی وبلدی بررسی کنی، اینجوری یا همسرت مجاب میشه به حرفت گوش کنه یا وقتی گوش نکنه وبعد ها ببینه پیش بینی وتحلیل شما درست بوده، رفته رفته به نظراتتون بیشتر اهمیت میده

من حتی در مورد رفتارمون با خانواده همسرم هم همین روش رو انجام دادم وبعد چند ماه دقیقا سبک برخورد ورفت وامدمون همونی شد که من میخواستم

ببین ادم باید حرفی برای گفتن داشته باشه که دیگران گوش کنن بهش هییییچ وقت نسنجیده حرف نزن (منظورم تو ...

آفرین به شما . بیا یه کم به من درس بده دیگه