2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا من پسرم نهم معلم خصوصی واسه ریاضی جلسه ای ۵۰ میگیره اونم یک ساعت ونیم.  ۱۵۰ خیلی زیاده 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بستگی به معلمش داره از ساعتی ۲۰ تومن هست تا ۲۰۰ تومن

خـــدایا

کــمــی بــیـا جــلــوتــــر .

مــی خــواهـــمـــ در گوشــت چــیــزی بــگــویم . . . !

ایـن یـک اعــتـرافــــــ اســت . . .

مــن بــی او دوامــ نــمی آورمــ . . .

حــتــی تــا صــبح فـــردا . . . !.!

شاید برای کسی که خودش معلم نیست اما برلی ما معلما که اجازه نداریم کلاس خصوصی بزاریم 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
شاید برای کسی که خودش معلم نیست اما برلی ما معلما که اجازه نداریم کلاس خصوصی بزاریم 

با موسسات که میشه کار کنیم 

من با یک موسسه ای تابستون امسال کار کردم ۱۷۰ میداد یک ساعت و نیم

خـــدایا

کــمــی بــیـا جــلــوتــــر .

مــی خــواهـــمـــ در گوشــت چــیــزی بــگــویم . . . !

ایـن یـک اعــتـرافــــــ اســت . . .

مــن بــی او دوامــ نــمی آورمــ . . .

حــتــی تــا صــبح فـــردا . . . !.!

چرا اجازه ندارید؟؟مامان منم معلمه اما کلاس داره.هم عمومی هم خصوصی

من که جز عشق تو چیزی نخواستم...
با موسسات که میشه کار کنیم  من با یک موسسه ای تابستون امسال کار کردم ۱۷۰ میداد یک ساعت و نیم

چخوب کدوم شهری؟ 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
بستگی به شهر و دبیرش داره.تو کلان شهرا خیلی بالاتره

منم تهرانم ولی این معلم هم عالیه هم منصف ریاضی پسرم پارسال حدود ۱۳  ۱۴ بود البته ترم اول پارسال ،با کمک این معلم ترم آخر ۲۰شد امسالم تاالان همش ۲۰

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
چرا اجازه ندارید؟؟مامان منم معلمه اما کلاس داره.هم عمومی هم خصوصی

من شنیدم آموزش پرورش بفهمه ایراد میگیره