2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شايد دلش درد داره يا غذاش تلخ بوده يا باد گلو داره

نه دعواش کردم شروع کرد گریه کردن بعدش گریشو شدیدتر کرد و هرچی تو معدش بود ریخت بیرون 

خدایا پشت وپناهم باش 

از نظر روانشناسي بعضي بچه‌ها اينطور هستند که در مواقع لجبازي يا دعوا اينطوري ميشن. بايد بري مشاور کودک چون ممکن هست بدتر بشه و روش بمونه. من توي چندتا از صحبت‌هاي دکتر هلاکويي شنيدم که بچه‌ها از زور ناراحتي استفراغ مي‌کنند. ببرش مشاور.

از نظر روانشناسي بعضي بچه‌ها اينطور هستند که در مواقع لجبازي يا دعوا اينطوري ميشن. بايد بري مشاور کو ...

خب روانشناس چیکارمیکنه براش خیلی کوچیکه اخه؟

خدایا پشت وپناهم باش 
خب روانشناس چیکارمیکنه براش خیلی کوچیکه اخه؟

به بچه کاري ندارن به شما ياد ميده که چطور باهاش رفتار کنيد و از ريشه اين مشکل را حل کنيد. مثلاً ياد ميدن در اينجور مواقع چطور برخورد کنيد يا حواسش را پرت کنيد. من خودمم درست نميدونم ولي چون زياد برنامه‌هاي راديويي دکتر هلاکويي را گوش ميدم در اين حد ميدونم.

نه دعواش کردم شروع کرد گریه کردن بعدش گریشو شدیدتر کرد و هرچی تو معدش بود ریخت بیرون 

عزيزم 😨 خوب چرا دعواش كردي ماماني فكر كنم خيلي ترسيده ني ني زود بغلش ميكردي شايد بالا نمياورد ديگه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
عزيزم 😨 خوب چرا دعواش كردي ماماني فكر كنم خيلي ترسيده ني ني زود بغلش ميكردي شايد بالا نمياورد ديگه

نه اخه دعوام شدید نبود با پسرخالش دعواشون شد منم هردوتاشونو دعواکردم همون تو بغل خودم بالا اورد 

خدایا پشت وپناهم باش 

فكر نكنم جاي نگراني باشه باز به دكترش بگو احتمالا به چيزي حساسيت داره يا نميتونه هضم كنه كه به محض اينكه گريه ميكنه زمينه اي ميشه كه اونم بالا بياره

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي