2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭

113 بازدید | 15 پست

اگر این استیکرا رو نمیذاشتم نمیومدی تو تاپیکم 🤣🤣

حالا که اومدی چندتا صبونه رژیمی معرفی کن بهم لطفا و هرچیز رژیمی کم کالری که بلدی

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی شیرین یا ماست و کاهو در عرض یکماه لاغر میشی

سیب زمینی شیرینو ابپز کنم؟ 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

یه صبحونه مامانم بهم میداد نون تست و کره بادوم زمینی و موز خیلی بد مزه بود اوپ موقع شیرینی رو گذاشته ...

اره زیاد دیدم تو اینستا اینو افرین ب مامانت

تخم مرغ و سیب زمینی آب پز پنیر گوجه گیلاسیکره بادوم زمینی بدون شکرشیر کم چرب

خب سیب زمینی ابپز کالریش زیادخ

اوتمیلنون پروتئنی هم بگیر خوبه با هر چی میتونی بخوری

اوتیمیل بد مزسسسسسس 🥲🥲🥲

اره آب‌پز کن تا وقتی می خوردم وزنم خیلیی اوکی بود ولی یکساله دیگه صبحونه نمی خورم برا همین از ۴۹ کیل ...

خوشبحالتتتتت چ لاغری باززززز