2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭

113 بازدید | 15 پست

اگر این استیکرا رو نمیذاشتم نمیومدی تو تاپیکم 🤣🤣

حالا که اومدی چندتا صبونه رژیمی معرفی کن بهم لطفا و هرچیز رژیمی کم کالری که بلدی

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سیب زمینی شیرین یا ماست و کاهو در عرض یکماه لاغر میشی

سیب زمینی شیرینو ابپز کنم؟ 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

یه صبحونه مامانم بهم میداد نون تست و کره بادوم زمینی و موز خیلی بد مزه بود اوپ موقع شیرینی رو گذاشته ...

اره زیاد دیدم تو اینستا اینو افرین ب مامانت

تخم مرغ و سیب زمینی آب پز پنیر گوجه گیلاسیکره بادوم زمینی بدون شکرشیر کم چرب

خب سیب زمینی ابپز کالریش زیادخ

اوتمیلنون پروتئنی هم بگیر خوبه با هر چی میتونی بخوری

اوتیمیل بد مزسسسسسس 🥲🥲🥲

اره آب‌پز کن تا وقتی می خوردم وزنم خیلیی اوکی بود ولی یکساله دیگه صبحونه نمی خورم برا همین از ۴۹ کیل ...

خوشبحالتتتتت چ لاغری باززززز