2777
2789
عنوان

سقط و بعدش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 101 پست
نه این کارو نکن حداقل 3ماه بزار استراحت کنی الان نمیفهمی سنت زیادتر میفهمی کلی به کمرت فشار میاد کمر ...

شوهرم نميدونه اصرار داره منم ١٨سالم بيشتر نيس

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شماحتما بارداریدشش هفته ک چیزی نبود ک بخواد بعداز دوماه هنوز بتاش بمونه تو بدنت میگین ک دکترم ...

بتام روي ٣٠بود هفته ٦ديگه كم شد افتاد 

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
من  سه ماه  بعد سقطم باردار شدم شماهم چون هفتت پایین بود‌ انشاالله مشکلی پیش نمیاد

اره هفتم پايين بتام خيلي پايين 

رفتم سونو گف هيح مشكلي نداري سالمي كامل دفع شده رحمت هم خوبه همچي رو چك كرد

اره هفتم پايين بتام خيلي پايين  رفتم سونو گف هيح مشكلي نداري سالمي كامل دفع شده رحمت هم خوبه ه ...

خب مبارک باشه عزیزم بهتره بری دکتر اگ لازم باشه دارو بهت بده بخاطرسقط قبلیت باید این سری دارو مصرف کنی

...خدایاشکرت منم مامان شدم...
اصن جداااي از تمام مشكلاات  بخاطر سقط ضعيف شدي  بايد يكم جون بگيري واس بارداري بعدي  ...

باورت ميشه اصن شوهرم نفهميد ك چي شد چطور سقط شد 

خب مبارک باشه عزیزم بهتره بری دکتر اگ لازم باشه دارو بهت بده بخاطرسقط قبلیت باید این سری دارو مصرف ک ...

واقعا حالا بايد از بدم ببينم جوابش چيه 

حتمامثبته عزیزم بعدش زود برو پیش دکترت

ايشالله امروز آز دادم 

هرچي صلاحه خدا بخواد مثبت ميشه 🤗

سلام،کیا سقط کردن و بعد ی مدت کوتاهی دوباره باردار شدن؟ علت سقطشون چی بوده

منم صب فردا مشخص ميشه 

ك باردارم يانه

من سه ماه بعدسقطم باردار شدم ب علت توقف رشد جنین

منم چهار هفته پیش تو هفت هفته سقط داشتم علتش مشخص نشد،هفته قبلش رفتم سونو جنین ضربان هم داشت اما بعد ی هفته افتادم به لک بینی و بعدش خونریزی و سقط.‌..البته غلظت خون هم داشتم کهآسپرین میخوردم به نظر خودم آسپرین کافی نبوده و باید هپارین میزدم