2777
2789
عنوان

سقط و بعدش😐

| مشاهده متن کامل بحث + 948 بازدید | 101 پست
وااي فرفري  ي روز بهم ز زد گفت ابجي كف سرم ميسوزه چرا  گفتم حتما واس شيمي درمانيه  ...

الهی بگردم😢😢😢😢😢

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرضي ممكنه بقايا داشته باش  مث خواهر من  😢😢😢

ن هيچي نمونده بود گف تا٢ماه ديه ميتوني بادار شي

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
 من یک ماه بعد از سقطم آزمایش بتام بالا بود. ممکنه زمان ببره تا بتا بیاد پایین. خیلی به جوابش ...

من كلا بتام پايين بود روي ٣٠كه سقط شد

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
نه سارا جان اینجوری نیست بتا باید انقدر بالا باشه که بیبی چک رو مثبت کنه و فقط تا نهایتا 10 روز بعد ...

اره خيلي پررنگ بود دوماه گذشته 😑

خو پس بارداری دیگه.مبارکه علت سقطت چی بود؟

بتام پايين بود هفته ٦ روي٣٨

مرضي خواهر من سقط داشت و دو ماه بعد بي بي مثبت ميشه و بتاااشم ميرفت بالااااا  وقتي رفت از داد ...

ندارم بقايا سونو رفتم 

دلیل سقط چی بود... بعد چقدر حامله شدی؟ من که اقدام رفت برا یه سال دیگه 😢

بتام بالا نرفت تو هفته ٦ 

بعد يماه