2821
2789
عنوان

سقط و بعدش😐

948 بازدید | 101 پست

سلام ديه اينقد بخاطر سقط تاپيك زدم ك انگار اولين نفري بودم سقط كردم 

😂😂😂

١آبان خونريزي تموم شد والان ك نزديك دي هستيم هنوز پري نيومده  بي بي چك زدم دوخط پررنگ بود يعني باردارم؟ يا طول ميكشه پري بياد؟

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری مبارکه،چ زود گذاشتی دوباره باردار بشی،علت سقطت چی بوده تو چن هفته سقط کردی؟من خودم ی سقط داشتم ولی چهارماه جلوگیری کردم تو اقدامم بیست دوم باید پری میشدم نشدم بی بی هم میزنم منفیه

زینبم۲۲سالمہ،میشہ واســہ نــۍ نــــۍ دار شـــدنــم یــہ صلـــواٺ بفـــرستـــۍ😍😘❤
بعد سقط تا دوسه ماه پریودی عقب جلو میشه ولی مواظبم باش امکان حاملکی هست. مطمئنی بقایا نمونده؟چون می ...

ن سونو گرف گف سالم سالم هيچ مشكلي نداري كامل دفع شده تا ١-٢ماه ديه ميتوني باردار شي

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
سقطتت طبیعی بودیاکورتاژ؟گذاشته بودی که بارداربشی؟

اره گذاشته بودم 

طبيعي طبيعي هفته ٦بودم