reza7978 مدیر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 377 عنوان هیچکس | مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 19 پست هیچکس شبیه حرفاش نیست هیچکسو این چقدر درد داره هوففچرا بعضی ها میان بعضی آدم ها رو بازی میدن مگه نمیدونن خدا بد سراغشون میره هوم؟؟آخه دنبال چی هستن هاااا ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت،جایت،همیشه در دل من درد می کند❤️🩹💚 1403/10/15 | 00:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابن_کم_برادرابن_زیاد عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 14937 هوم اونو قرص میخوری میری دکتر خوب میشی ولی این نه دواش فقط همونه که باعث درد شده این ذهن لعنتی رو تموم حالت تاثیر میزاره غذا از گلوت پایین نمیره دائما مریضی حالت خوب نیس همش افسردگی ناراحتی😞 کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤 اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏
reza7978 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 377 این ذهن لعنتی رو تموم حالت تاثیر میزاره غذا از گلوت پایین نمیره دائما مریضی حالت خوب نیس همش افسردگی ... گیج منگ تو خلع مطلق معنی کلمات گاهی گم میکنی ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت،جایت،همیشه در دل من درد می کند❤️🩹💚
ابن_کم_برادرابن_زیاد عضویت: 1400/12/04 تعداد پست: 14937 گیج منگ تو خلع مطلق معنی کلمات گاهی گم میکنی کاش بشه فراموش کرد کاشش😞❤️🩹 کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤 اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏
reza7978 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 377 کاش بشه فراموش کرد کاشش😞❤️🩹 فراموشی هرگز،انگار مغز برا این زمان تسلط رو جسم و قلب و روح آدم میکنه که فقط فقط عذابش بده هعی بزنه تو سرش بگه دیدی اونم مثل همه بود دیدی دیدی بخور بخور ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت،جایت،همیشه در دل من درد می کند❤️🩹💚
reza7978 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 377 کاش بشه فراموش کرد کاشش😞❤️🩹 شبت بخیر و خوشی برم حداقل تو رویا باهاش زندگی کنم خخخخ جالبیش اینجاس تو رویا هم باهام راه نمیاد، ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت،جایت،همیشه در دل من درد می کند❤️🩹💚