2777
2789
عنوان

هیچکس

112 بازدید | 19 پست

هیچکس شبیه حرفاش نیست هیچکس

و این چقدر درد داره هوفف

چرا بعضی ها میان بعضی آدم ها رو بازی میدن مگه نمیدونن خدا بد سراغشون میره هوم؟؟

آخه دنبال چی هستن هاااا

ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت،جایت،همیشه در دل من درد می کند❤️‍🩹💚

چی بگم خودم درگیرشم و همین اتفاق واسم افتاده منم سواله واسم😞❤️‍🩹

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی‌جایی‌ضربه‌خوردن

دیگه‌بی‌حسن

و‌از‌ی‌چیزایی‌مطمئن

واسه‌همین‌اونی‌که‌روشون‌حساب‌باز‌کرده‌ضربه‌میخوره

خودمم‌همین‌شدم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

چی بگم خودم درگیرشم و همین اتفاق واسم افتاده منم سواله واسم😞❤️‍🩹

خیلی درد داره❄️🥺

ی‌جایی‌ضربه‌خوردندیگه‌بی‌حسن و‌از‌ی‌چیزایی‌مطمئنواسه‌همین‌اونی‌که‌روشون‌حساب‌باز‌کرده‌ضربه‌میخورهخود ...

هوم،چقدر دلم واس خودمون میسوزه هعی خدا

هوم،چقدر دلم واس خودمون میسوزه هعی خدا

اره

ولی‌یکی‌‌که‌همجنس‌خودتون‌بوده‌مارو‌به‌اینجا‌رسونده

درکل‌دل‌نبند‌هیچکی‌موندنی‌نیس

مگه‌اینکه‌منفعتی‌تو‌کار‌باشه‌

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

ارهولی‌یکی‌‌که‌همجنس‌خودتون‌بوده‌مارو‌به‌اینجا‌رسوندهدرکل‌دل‌نبند‌هیچکی‌موندنی‌نیسمگه‌اینکه‌منفعتی‌ت ...

دل دل دل لعنت به این دل که همیشه سرکشه به حرف هیچکس گوش نمیکنه لعنت بهش 

دل دل دل لعنت به این دل که همیشه سرکشه به حرف هیچکس گوش نمیکنه لعنت بهش

تاوقتی‌قلبتو‌ببینی‌باختی

بُکُش‌این‌آدمو

آدم‌جدید‌بساز

وگرنه‌تهش‌نابودیه‌مطلقه

ارهولی‌یکی‌‌که‌همجنس‌خودتون‌بوده‌مارو‌به‌اینجا‌رسوندهدرکل‌دل‌نبند‌هیچکی‌موندنی‌نیسمگه‌اینکه‌منفعتی‌ت ...

من هنوز باور دارم به برگشت اون با اینکه با چشم خودم دیدم انگار نه انگار جدا شدیم انگار نه انگار،تمام حرفاش الکی بود تمام دوست دارم ها،هوف،،پسر نیستم فقط اسم پسرونه نوشتم

تاوقتی‌قلبتو‌ببینی‌باختیبُکُش‌این‌آدموآدم‌جدید‌بسازوگرنه‌تهش‌نابودیه‌مطلقه

فکر اینکه من احمق هر شب هرشب دارم اشک به چشام میاد بخاطر از دست دادنش ولی اون چی هیچ هیچ،یادمه یکی بهم گفت هیچوقت کسی امتحان نکن چون باعث میشه با حقیقتی مواجه بشی که اصلا به صلاحت نبوده بدونی

خیلی درد داره❄️🥺

خیلی سخته از درد جسمی بدتره😭

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

خیلی سخته از درد جسمی بدتره😭

هوم اونو قرص میخوری میری دکتر خوب میشی ولی این نه دواش فقط همونه که باعث درد شده