2777
2789
آخه پدرتون چجوری اجازه میداد؟

پدرم اصا نمیدونس. اگرمیفهمید که به پدرم یه اشاره ای کردم دیگه جهنمی برپامیکرد برام. بابام میدونس منو میزنه ها، ولی نه اونقدر دیگه. 

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
مادرتون از لحاظ روحی سالم بودن؟؟؟

نمیدونم والا! اونقدری ک خودش توزندگیش عذاب کشیده زدن من رو حق خودش میدونست. مثلا با بابام ک دعواش میشد میگف الهی خدا سر دخترت بیاره. انگار مثلا نامادریمه منم دختر شوهرشم فقط😨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه قیافم کپی بابام نبود شک میکردم که نکنه تو بیمارستان جابه جا شدم که اینا هیچ مهری بهم ندارن😕

منم یمدت بچگیام فکرمیکردم پدرم رفته زن دیگه گرفته این نامادریمه.

منم خیلی مخالف تنبیه بدنیم واسه همین رو پسرم خیلی حساسم من کتک نخوردم از پدرو مادرم در حد یه چن بار سیلی سر اشتباهای بزرگ،ولی شوهرم خیلی کتک خورده واسه همین رو بچمون حساسه اشتباهاتشو براحتی میبخشه،اونم بگم با اینکه خیلی کتک خورده ازشون ولی خیلی دوسشون داره و خیلی زیاد بهشون احترام میزاره کمک خرجی میده بهشون و روشون حساسه،برعکس داداشای من که زیاد بفکر مامان و بابام نیستن

ای بابا!😢😢عزیزم.... دلم گرفت...ایشالاخدا خودش حقتو یجوری میده بهت..😔خدا جای حق نشسته

باور کن نمیخواستم ناراحتت کنم فقط خواستم بدونی خیییلیا اینجورین شاید کمتر ناراحتی کنی 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
الان رفتارش باهات چطوره؟

معمولی. خیلی صمیمی نیستم.اما احترامشو حفظ میکنم.ولی گاهی سره داداشم باهاش بحث میکنم وصدام بالامیره. خدامنوببخشه میدونم گناه میکنم اما واقعا دلم براش کبابه.داداشم 20سالش نشده سرخورده ومنزوی شده...ناامید اززندگی...ساده لوح😢😳. بابام مرد خدانبود خیلی وقت پیش طلاقش میداد..ولی پدرم خیلی خداترسه.

باور کن نمیخواستم ناراحتت کنم فقط خواستم بدونی خیییلیا اینجورین شاید کمتر ناراحتی کنی 

فدات گلم عزیزمی. اتفاقا حرف ک میزنم راجبش سبکتر میشم. اینا دردایی هست ک سربه موم تودلم موندن...هیچوقت هبچجا نگفتم. فقط یکی دوبار یکوچولو بشوهرم گفتم. شماببخشین ک ناراحتتون کردم

منم خیلی مخالف تنبیه بدنیم واسه همین رو پسرم خیلی حساسم من کتک نخوردم از پدرو مادرم در حد یه چن بار ...

آره منم احترامشون رو خیلی دارم  هرچند بازم بود و نبودم خیلی مهم نیست براشون وخییییلی سردم باهام ولی چه کار کنم پدر و مادرن دیگه... دعا میکنم خدا ببخشتشون

فدات گلم عزیزمی. اتفاقا حرف ک میزنم راجبش سبکتر میشم. اینا دردایی هست ک سربه موم تودلم موندن...هیچوق ...

خواهش میکنم منم هیچوقت به شوهرم نمیگم و نمیخوامم بفهمه چون نمیخوام خانوادم رو تو ذهنش خراب کنم هرچند اونا خودشون ،خودشون رو کوچیک کردن ولی  باز شوهرم از خیلی از رفتاراشون خبر نداره 

خواهش میکنم منم هیچوقت به شوهرم نمیگم و نمیخوامم بفهمه چون نمیخوام خانوادم رو تو ذهنش خراب کنم هرچند ...

من خدارو شکر میونه شوهرمو خانوادم خیلی خوبه. من درعجبم مامانم اونقدر شوهرمو دوست داره ولی بمن ک میرسه....  ولی با بابام عین دوتا دوستن...خیلی صمیمیه باهاش. مرسی ک دردلامو گوش کردی.😚

من از بابام کتک نخوردم ولی کاش میخوردم چون کتک نمیزد ولی شخصیتمو خُرد میکر غرورمو میشکست.از مامانمم که در حد همون کفگیر و مگس کش و دمپایی دیگه.البته مامانم هم همش میزد تو پرم هرجا شروع میکردم حرف زدن یا مزه پرونی چش غره میرفت یا یه چی میگفت کلا لال میشدم.نتیجه شیوه اخلاقی این پدر و مادر شده سه تا بچه با کوهی از ضعفهای شخصیتی.هر سه تامون به روانشناس احتیاج داریم.

من بچگی ها مامانم گاهی کتک میزد برا فضولی هام 😁😁ولی بابام اصلن تا حالا قربونش برم مظلومه

سلام خواهرت تاحالا زدت؟

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
والا فقط از خواهر کوچیکم کتک میخورم کلا اراده دستش نداره   الان بهتر شده یادش بخیر بچه هم بو ...

سلام خود الان میزنت؟ یا فقط تو بجگی بوده؟ زورت بهش میرسه؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜