نمیدونم والا! اونقدری ک خودش توزندگیش عذاب کشیده زدن من رو حق خودش میدونست. مثلا با بابام ک دعواش میشد میگف الهی خدا سر دخترت بیاره. انگار مثلا نامادریمه منم دختر شوهرشم فقط😨
ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
منم خیلی مخالف تنبیه بدنیم واسه همین رو پسرم خیلی حساسم من کتک نخوردم از پدرو مادرم در حد یه چن بار سیلی سر اشتباهای بزرگ،ولی شوهرم خیلی کتک خورده واسه همین رو بچمون حساسه اشتباهاتشو براحتی میبخشه،اونم بگم با اینکه خیلی کتک خورده ازشون ولی خیلی دوسشون داره و خیلی زیاد بهشون احترام میزاره کمک خرجی میده بهشون و روشون حساسه،برعکس داداشای من که زیاد بفکر مامان و بابام نیستن
منم خیلی مخالف تنبیه بدنیم واسه همین رو پسرم خیلی حساسم من کتک نخوردم از پدرو مادرم در حد یه چن بار ...
آره منم احترامشون رو خیلی دارم هرچند بازم بود و نبودم خیلی مهم نیست براشون وخییییلی سردم باهام ولی چه کار کنم پدر و مادرن دیگه... دعا میکنم خدا ببخشتشون
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
خواهش میکنم منم هیچوقت به شوهرم نمیگم و نمیخوامم بفهمه چون نمیخوام خانوادم رو تو ذهنش خراب کنم هرچند اونا خودشون ،خودشون رو کوچیک کردن ولی باز شوهرم از خیلی از رفتاراشون خبر نداره
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
من از بابام کتک نخوردم ولی کاش میخوردم چون کتک نمیزد ولی شخصیتمو خُرد میکر غرورمو میشکست.از مامانمم که در حد همون کفگیر و مگس کش و دمپایی دیگه.البته مامانم هم همش میزد تو پرم هرجا شروع میکردم حرف زدن یا مزه پرونی چش غره میرفت یا یه چی میگفت کلا لال میشدم.نتیجه شیوه اخلاقی این پدر و مادر شده سه تا بچه با کوهی از ضعفهای شخصیتی.هر سه تامون به روانشناس احتیاج داریم.