2777
2789
خواهر ناراحت نباش فقط تو اینجوری نیستی اگه بشینم واست تعریف کنم دور از جون ولی جیگرت کباب میشه

میدونم خیلیا کتک خوردن، ولی کتک خوردن من فرق داشت. شوهرم یه مدت همش میگف این جای زخما تو کمرت چیه؟یمدت حاشا کردم آخرش حس کردم فکرای بدمیکنه گریه کردم بهش گفتم مامانم بچگیام میزدتم جای اونه. انقدربغلم کرد چشاش پرشد سعی کرد قانعم کنه ک عاره منم کتک خوردم همه بچگیاشون کتک خوردن.ولی همیشه میگه مادرت چطور میتونسته اینکارو باهات کنه. میگه آخه باچی زده ک پشتت اینجوری شده.من هیکل خیلی ظریفی دارم کمرم ولی پر از جای زخم کمربند وسیم برقه!قشنگ ینی مشخصه. حتی لباس پشت بازنمیتونم بپوشم. ازنظر روحی خیلی شکستم..خیلی. 

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
میدونم خیلیا کتک خوردن، ولی کتک خوردن من فرق داشت. شوهرم یه مدت همش میگف این جای زخما تو کمرت چیه؟یم ...

الهی😢آخه یه مادر چطور دلش میاد جگر گوشش اینجوری رفتار کنه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا👌👌👌 یعنی همون رفتارایی که خانواده هاشون باهاشون داشتن صد برابر بدترش رو روی بچه هاشون انجام ...

😳😳😳 مادر بزرگ مادریم نسبت به بچه هاش سرده وچندبار ازخاله هام شنیدم بچه هاشو کتک میزد مادرم اونجوری شد. ولی مادربزرگ پدریم جدای از همه بدیهاش از پدرم وعموهام شنیدم یکی دوبار بیشتر نزدتشون. نتیجشم اینکه پدرم هیچوقت منو نزد جز یکبار!که حکم تربیتی داشت وبخاطر اون کارش ازش ممنونم. هرچند بعدها بارها ازم حلالیت خواست. ولی من هیچوقت نمیتونم بچمو بزنم..الانم پسرم خیلی شیطون وخرابکاره اما اصا ککم هم نمیگزه.میشینم ازخرابکاریاش فیلم میگیرم میخابونمش خرابکاریاشو جمع میکنم.

گاهی اوقات به قصد کشت کتک خوردم از پدر مادرم. اونم تو سن کم. نمیدونم چجوری بزرگ شدم تا این سن اومدم 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
گاهی اوقات به قصد کشت کتک خوردم از پدر مادرم. اونم تو سن کم. نمیدونم چجوری بزرگ شدم تا این سن اومدم& ...

😭😭😭منم نمیدونم اصا چطوره ک زنده موندم. وای!مادرم واسه زدن من ساعت داشت. هرروز یازده صبح میخزیدم یه گوشه ومنتظرمیموندم بیاد بزنتم وبره. ته دلم بدون اینکه مامانم بشنوه آروم باگریه میگفتم مامان دوستت دارم واون با کمربندای بابام با چوب با سیم جاروبرقی میزد....محکم تر میزد... خون لب و بازو وانگشتامو میدید....محکم تر میزد... 😭😭😭 مامانا توروخدا بچه هاتونو نزنین...توروخخخخخددددااااا. بکشینشون ولی نزنینشون. خیلی تلخه...

میدونم خیلیا کتک خوردن، ولی کتک خوردن من فرق داشت. شوهرم یه مدت همش میگف این جای زخما تو کمرت چیه؟یم ...

نه بحث فقط کتک خوردن نیست عذابای روحیه کاش روزی یه نوبت کتک میخوردیم  ولی... هیییی روزگار😢😢😢  الآن مجبورم تا آخر عمرم قرص تیروئید بخورم  غمباد گرفتم از دستشون  دکتر گفت مگه استرس خاصی داشتی تو زندگیت چرا اینقدر وضع تیروئیدت خرابه...

😭😭😭منم نمیدونم اصا چطوره ک زنده موندم. وای!مادرم واسه زدن من ساعت داشت. هرروز یازده صبح میخزیدم ی ...

مامان من بی دلیل نمیزد اما وقتیم میزد دیگ مرغای اسمون به حالم گریه میکردن. بابامم ک انگار کیسه بوکس گیراورده باشه. همش میزد. موندم چطور ضربه مغزی نشدم و زنده موندم.

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
😭😭😭منم نمیدونم اصا چطوره ک زنده موندم. وای!مادرم واسه زدن من ساعت داشت. هرروز یازده صبح میخزیدم ی ...

آخه پدرتون چجوری اجازه میداد؟

نه بحث فقط کتک خوردن نیست عذابای روحیه کاش روزی یه نوبت کتک میخوردیم  ولی... هیییی روزگار😢😢😢 ...

ای بابا!😢😢عزیزم.... دلم گرفت...ایشالاخدا خودش حقتو یجوری میده بهت..😔خدا جای حق نشسته