2777
2789
عنوان

تعرض در کودکی

430 بازدید | 20 پست

یه آدمی وقتی کوچیک بودم از سادگیم سو استفاده کرد و بهم تعرض کرد و من خیلی دیر فهمیدم اینو و اون آدمم از آشناهامون هس که باهاشون رفت و آمد داریم من بعد چند سال فقط تونستم به خواهرم اینو بگم که اونم خیلی حرفامو جدی نگرفت و  احساس میکنم اصلا باور نکرد 

اما مشکلی که دارم اینه که اون آدم رو هنوز می بینم و چند وقته احساس میکنم بهش علاقه مند شدم همش تو ذهنمه 

از یک طرفم بعضی وقتا وقتی اون صحنه جلوی ذهنم میاد ازش بدم میاد میدونم باید برم پیش تراپیست 

اما خواستم بگم به نظر شما چیکار کنم و چرا اصلا باید از آدمی که اینکارو با هم کرده خوشم بیاد؟

در دین شما نام خدا هست، خدا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم شاید یه جور فرار ازاون ترس باشه این خوش اومدن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من تعرض رو تجربه کردم البته تو سن ۲۰ سالگی از سمت کسی که خیلی ازم بزرگ تر و من هم هرروز میبینمش 

من همچنان متنفرم نه تنها از اون بلکه از همه مردا حتی اون اسم اپن قیافه 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

تعرض چیز خیلی چندش و بدیه...اینکه میگید از طرف خوشم میاد واسم واقعا عجیبه؟!؟!!!!؟🙄

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

روت تأثیر منفی گذاشتهچند سالشه؟منم همچین تجربه ای دارم ولی ازش خوشم نمیاد هروقت میبینمش تموم بدنم یخ ...

۲۲ سالشه 

من نمیدونم چرا اینجوری شدم

از یک طرفم احساس میکنم اونم فهمیده ازش خوشم اومده 

تعرض چیز خیلی چندش و بدیه...اینکه میگید از طرف خوشم میاد واسم واقعا عجیبه؟!؟!!!!؟🙄

خیلیی بدتر از اون همش این حس رو دارم که ازم سو استفاده شده

برای خودمم عجیبه حتی گاهی از خودمم بدم میاد که از این آدم خوشم اومده

خیلیی بدتر از اون همش این حس رو دارم که ازم سو استفاده شدهبرای خودمم عجیبه حتی گاهی از خودمم بدم میا ...

نه حالا در هر صورت که از خودت بدت نیاد

به نظرمن اکثر مشکلات در روابط بین زن و مرد به خاطر عدم شناخت متقابله...معمولا از بچگی دخترها و پسرهارو انقدری همه جا از هم جدا میکنند، که هیچ وقت فرصت شناخت و درک درست از روحیات هم رو پیدا نمیکنند...

یعنی طرف هنوزم مجرد هست ؟رفتارش باهات الان چطوره ؟؟واقعا دوسش داری؟؟

اره مجرده 

فقط در حد چشم تو چشم شدنیم حتی بهش سلام هم نمیکنم اونم خیلی آدمه مغرور و خودشیفته ایه

یکسری خصوصیاتی داره که برای من خیلی جذابه 

از یک طرفم بعضی وقتا احساس میکنم اونم یه حسی داره