یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
داغونم داغون.فقط یه معجزه بزرگ میتونه نجاتم بده ازینجا
ن حریم خصوصی مونده نه عزت و احترام.نه اعصاب و روان برام مونده نه امید ب زندگی.شوهرمم ب هیچ وجه ازینجا بلند نمیشه.میگه تا پدر و مادرم زنده ان نمیرم.حالا پدر و مادرشم سرحااال و قبراق.ینی منو چال میکنن اینا آخر اما هیچیشون نمیشه.یه مادرشوهر بدذات و فوضول.پدرشوهره تیکه انداز و پرتوقع.ازونور جاریمم طبقه بالامونم زندگی با اونم خودش یه معضل بزرگه.توروقران برام دعا کنید قسمت شه ازینجا بریم
با آدم بچه ننه ازدواج نکنید شوهرم شده دخل دار کل فامیل هرکی پول بخواد بهش زنگ میزنه شوهرم از حق خودم ...
واقعا چرا من دیگه واقعا باورم شده که کم میزارم توقع دارم صبح قبل از خونه خودم برم کارای اونا رو انجام بدم یا نهار درست کنم باید سهم اونارم حتما ببرم مهمون ک دارن انگار من کلفتشونم همه جا هم جار زدن ک عروسمون بیست کاری خونش خابه مگه خودتون خونتون چیکار میکنید واقعا احساس ناکافی بودن بهم دست میده