2777
2789
عنوان

جن دیدیم

296 بازدید | 15 پست

مسافرت برمیگشتیم شب بود تو جاده کوهستانی ک جاده ها اصلا چراغ نداشت.خلوت بود جاده تقریبا.بعد شوهرم ی جت ماشین پارک کرد کنار جاده .چیزی از صندوق برداشت و اومد سوار ماشین .روبرو رو نگاه میکردیم من حس کردم ی سایه مث آدم از اونطرف جاده اومد سمت ماشین ما .تا اومد شوهرم حرکت کرد .یکم رفتیم یهو شوهرم گف ی لحظه‌ فکر کردم کسی اومد سمت ماشین.من بهش گفتم پس تو هم فهمیدی ی سایه اوند سمت ما...گف اره...

خیلی وحشتناک بود.اخه اونطرف جاده ن ماشینی بود ن آدمی ن درختی ن ابادی

😱

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جالب منم دیدم ولی نمیدونم جن بود یا یه موجود دیگه حس خوبی بهم میداد ولی کاش بازم میدیدمش

ن من میگم خوب شد حرکت کردیم ب خدا ی ثانیه دیر میکردیم میومد تو ماشین