2777
2789

راهنمایی کنید 

خانمهایی که میگید همیشه تو خونه شیک و زیبا هستیم 

چجوری لباس میپوشید؟! 

موهاتونو چجوری استایل میکنید 

در کل ظاهر و رفتارتون تو خونه چجوریه 

من که اکثرا لباس راحتی میپوشم تو خونه آزاد و گشاد 😅

موهامم با یه کش معمولی پایین می‌بندم 

تازه هم عروسی کردم اگه ایذه ای دارید بگید 

چجوری میشه تو خونه هم راحت بود هم شیک و لوند؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

هر روز حمام برو ادکلن خوشبو بزن 

لباسای تو خونه هم قشنگن مثلا پنج شنبه ها لباس خوای شیک بپوش 

آرایش داشته باش 

موهاتو هم قشنگ ببند یا باز بزار...

امروزو زندگی کن😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباسای راحت و آزاد بپوش ولی استایلش کن مثلا رنگ شلوارت و لباست به هم بیان

موهاتو هر روز یه جوری ببند یه روز دم اسبی یه روز بافت یه روز گوجه ایی و ...

به پوستتم همیشه برس پوست خیلی موثره رو زیبایی

وقتی با نظرم مخالف بودی لطفا ریپ نزن🌹هیچکی جز استارتر ریپ نزنه

همیشه موهایم مرتب و شونه زدس گاهی میبافم گاهی هم با اسکرانچی ساده میبندم

لباس راحت و ست میپوشم😂گل منگولی و خرسی

ناخنام هم کوتاه و مرتبه گاهی لاک و براق کننده میزنم 

روزی سه بار مسواک میزنم 

هر روز بادی اسپلش میزنم

منم لباس راحت میپوشم ولی نزدیک اومدن همسرم لباسمو عوض میکنم، اکثرا تاپ شورتک میپوشم،یه کوچولو آرایش و ادکلن

موهامو هم اغلب میبافم یا بالاگوجه میکنم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

هر روز حمام برو ادکلن خوشبو بزن لباسای تو خونه هم قشنگن مثلا پنج شنبه ها لباس خوای شیک بپوش آرایش دا ...

ادکلن میزنم معمولا 

ناخن هامم لمینته از بین کارای زیبایی فقط همینو انجام میدم 😅

ولی واقعا سختمه تو خونه آرایش کنم پوست خوبی هم ندارم میترسم آرایش بدترش کنه بعضی وقتا فقط یه رژ میزنم البته فیسم خوبه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

همیشه یه نمه ارایش داشته باشلباسای جذب بپوش مثلا گاهی تاب دامن کوتاه بپوش بخاطر عفونت زنان نگیری از ...

یه نمه آرایش چجوریه مثلا کرمپودر بزنم؟ خیلی سخته تو خونه پوستمم خوب نیست جای جوش دارم 

لباسای راحت و آزاد بپوش ولی استایلش کن مثلا رنگ شلوارت و لباست به هم بیانموهاتو هر روز یه جوری ببند ...

با موهام همیشه درگیرم یا گوجه میکنم یا شل پایین می‌بندم با کش 🤐 اصلا نمیتونم قشنگ استایلش کنم موهامم پف دارن قشنگ واینمیسته که باز بزارم

عزیزم پیرهن کوتاه بپوش .با دمپایی خوشگل موهات هم مرتب گاهی بافت گاهی ازاد گاهی دم اسبی لباس زیر زیبا ...

صندل میپوشم همیشه عادت دارم 

ولی با موهام درگیرم پف داره قشنگ استایل نمیشه 

لباس زیر ست بپوشم یعنی ؟ سختمه همیشه بخوام ست کنم انگار راحتی اولویته برام 🤐

خیلی وقتا سوتینم نمیندم 😂

همیشه موهایم مرتب و شونه زدس گاهی میبافم گاهی هم با اسکرانچی ساده میبندملباس راحت و ست میپوشم😂گل من ...

چه خوب 

روزی سه بار واقعا زیاده من فقط شب میزنم 😅

متاهلید؟