2777
2789

سلام دوستان نی نی سایت 

امشب قراره خواستگار برام بیاد به اجبار خانوادم قرار شد بیان من خودم از شغلش خوشم نیومد ولی پدر مادرم گفتن بیان حالا امشب قراره بیان اگه گفتن بریم برای صحبت چه کار کنم خوشم نمیاد دلم نیست اصلا امشب 

استرسم دارم چکار کنم؟

مامانش جلسه اول خودش امد گفت فعلا ماشین داره برای زندگیم بیان چند سال پیش ما یکی از طبقات خونمون تا بعد چی میشه (من خودم زندگی‌مستقل دوست دارم)

بیاید راهنمایی کنید اگر خواستیم صحبت کنیم چی بگم چی نگم یه سری سوال مختصر بهم بگید

هدف از ازدواج جوابش چی میشه 😄🤔

چیه شغلش

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چند سال تو طبقات ساختمون اینا نشستن میشه تمام عمر دروغ میگن

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈
اسی رد کن تو خونه مادرشوهر نشین روانی میشییییییی بیماری اعصاب میگیری

همون من اصلا دوست ندارم میخوان همش دخالت کنن 

یا پاشن بیان خونه ادم یهویی چون نزدیکه 

دوتا دختر کوچیکم داره میخوان حتما اونا همش بیان خونم 🥴

یا بخوام کاری کنم  مهمونی بگم بیا. تو خوونم همه میفهمن نمیشه سروصدا کرد 😑

کلا همینکه قراره با مادرشوهر بشینی کافیه برای رد کردن. مگر اینکه دیکه پسره همه جوره باب دلت باشه به خاطرش تحمل کنی که اونم میگی نیست خواهرم بعد سال ها با بدبختی خونشو جدا کرد با اینکه خانواده ی شوهرشم آدمای بدی نیستن ولی سر همین یکجا بودن کلی دلخوری و دخالت  پیش می اومد.

همون من اصلا دوست ندارم میخوان همش دخالت کنن یا پاشن بیان خونه ادم یهویی چون نزدیکه دوتا دختر کوچیکم ...

اسی من یکبار گفتم ک من باید مستقل باشم الان بدونین بهتره و نمیام دیگ رفتن ک رفتن 😂

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

حالا دیدنش ضرر ندارهمیشه یک تجربه برات و فوقش جواب منفی میدی و تمومخودتو اذیت نکناگه خوشت نیومد رفتی ...

اخه خیلی استرس دارم برای همین میگم از اول رد کرده بودم راحت بود 😁

الان از استرس دست پام یخه

ازاده مغازه داره

خوبه ک من شغل آزاد دوس دارم مغاره چیه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

اخه خیلی استرس دارم برای همین میگم از اول رد کرده بودم راحت بود 😁الان از استرس دست پام یخه

منم همینم از استرس همرو رد میکنم😂 اولین بارته؟