یوتاب71 مدیر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 578 عنوان 🍉🍉یلدا 🍉🍉96 | مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 24 پست بچه ها شما یلدا برنامتون چیه؟😆چه ایده هایی دارین؟چه غذایی درست میکنین؟بیاین هرکی هرچی بلده رو کنه😎 ❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤ 1396/09/25 | 02:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ديماهي عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 210 ويس عزيز دلم گرفت نميتونين درارتباط باشين ازهمينجاهاكه تصويرهموميبينن واينا.سفره بچين شده كوچيك ايشونم بدونه ببينه خوشحال ميشه يه خانوم درهمه شرايط خونه روبايدزنده وگرم نگه داره دلت نگيره عزيزم ايشالاانقدروزاي خوب هس كه اين چيزانميتونه انرژي مونوكم كنه ❤️❤️❤️
یوتاب71 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 578 قشنگ نشدقايمشون كن خخ. وقت كه اينطوري كه من تويه دفتربرنامه ريزي كردم دفتررياست جمهوري هم برنامه ند ... خخخ اره امتحان میکنم امیدوارم که خوب شه😊الهی عزیزم ان شاالله که به همه کارات میرسی و حسابی بهت خوش میگذره ❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤
ویس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5594 یعنی خیلی دوری؟کسی تو شهرتون نیست بری پیشش؟ تنهایی که بده عاره ۵ساعت راهه اینجافامیل نداریم پارسالم تنهابودم یادمه تلوزیونم هیچی نداشت اونقدرحوصلم سررفت مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه
ديماهي عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 210 جاي توباشم وسايلوجم وجوراماده ميكنم باآژانس ميرم محل كارش به هديه هم ميبرم براشون 🌺ببخشيدا منظورم ازحرفام اينه راه زياده يه كارمتفاوت كن
ديماهي عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 210 مرسي مديرمهربون 🌺🌺🌺من تازه عضوشدم ببخشيدحرفاروديرميبينم جوابام نميخوره خخ
یوتاب71 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 578 عاره ۵ساعت راهه اینجافامیل نداریم پارسالم تنهابودم یادمه تلوزیونم هیچی نداشت اونقدرحوصلم سررفت وای خیلی ناراحت شدم عزیزدلمبه خانواده بگو بیان پیشت اگه امکانش هست یا تو بروکاش شوهرت شیفتشو جا ب جا میکرد ❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤
یوتاب71 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 578 مرسي مديرمهربون 🌺🌺🌺 من تازه عضوشدم ببخشيدحرفاروديرميبينم جوابام نميخوره خخ این چه حرفیه عزیزم🌹 ❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤
ویس عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 5594 وای خیلی ناراحت شدم عزیزدلم به خانواده بگو بیان پیشت اگه امکانش هست یا تو برو کاش شوهرت شیفتشو جا ... خونوادم نمیتونن بیان تازه بودن منم تنهابایه بچه چهارماهه هم سختمه برم هم بدون شوهرم نمیتونم خیلی وابستشم عب نداره عوضش شماخوش بگزرونین ماروهم دعا کنید😘 مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه
یوتاب71 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 578 خونوادم نمیتونن بیان تازه بودن منم تنهابایه بچه چهارماهه هم سختمه برم هم بدون شوهرم نمیتونم خیلی واب ... عزیزم ان شاالله تو خوشی های دیگه کنار هم باشین ❤بودنت شده نیاز هر شب و روزم❤
دنیاخانمی عضویت: 1396/06/14 تعداد پست: 691 خونوادم نمیتونن بیان تازه بودن منم تنهابایه بچه چهارماهه هم سختمه برم هم بدون شوهرم نمیتونم خیلی واب ... یه شب قبل یا یه شب بعدش یلدا بگیرید. یلدا هم یه شب مثل بقیه شباس دیگه خدایا تنها امیدم تو هستی،کمکم کن