2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۵روز خوردم دیگه بازگشت نداشت 

شما برا اطمینان۲۰روز بخورین ولی حواستون باشه زیاد بخوری باعث غبغب میشه ماندگار هم هست لاغر نمیشی

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من ۱۵روز خوردم دیگه بازگشت نداشت شما برا اطمینان۲۰روز بخورین ولی حواستون باشه زیاد بخوری باعث غبغب م ...

واقعا؟فقط ۱۵ روز خوردی دیگه بازگشت نداشت اصلا؟نه خداروشکر گونه هام برجسته بود برجسته ترش کرده خودم دلم میخواد یه ذره دیگه تپلم کنه و دیگه ول کنم و تغییراتم ثابت بمونه ،من کات گونه دارم طوری که دوستام فکر میکنن بوکال فت کردم خودم دوسندارم حالت بوکال فت صورتم از بین بره چون خیلی بهم میاد و یه ژنتیکه از مادر به ارث بردم ،فقط خیالم راحت دیگه؟

واقعا؟فقط ۱۵ روز خوردی دیگه بازگشت نداشت اصلا؟نه خداروشکر گونه هام برجسته بود برجسته ترش کرده خودم د ...

ارع بابا برا من اصلا تکون نخورد 

ولی حالا شما دو س روزم بیشتر بخور 

البته اینم بگم من هم ظهر می‌خوردم هم شب همراه با ماست هم می‌خوردم ،روزی ی قاشقم شیر خشک می‌خوردم ب خاطر همین بود ک موند و تکون نخورد زودم جواب داد

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚