2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۱۵روز خوردم دیگه بازگشت نداشت 

شما برا اطمینان۲۰روز بخورین ولی حواستون باشه زیاد بخوری باعث غبغب میشه ماندگار هم هست لاغر نمیشی

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

من ۱۵روز خوردم دیگه بازگشت نداشت شما برا اطمینان۲۰روز بخورین ولی حواستون باشه زیاد بخوری باعث غبغب م ...

واقعا؟فقط ۱۵ روز خوردی دیگه بازگشت نداشت اصلا؟نه خداروشکر گونه هام برجسته بود برجسته ترش کرده خودم دلم میخواد یه ذره دیگه تپلم کنه و دیگه ول کنم و تغییراتم ثابت بمونه ،من کات گونه دارم طوری که دوستام فکر میکنن بوکال فت کردم خودم دوسندارم حالت بوکال فت صورتم از بین بره چون خیلی بهم میاد و یه ژنتیکه از مادر به ارث بردم ،فقط خیالم راحت دیگه؟

واقعا؟فقط ۱۵ روز خوردی دیگه بازگشت نداشت اصلا؟نه خداروشکر گونه هام برجسته بود برجسته ترش کرده خودم د ...

ارع بابا برا من اصلا تکون نخورد 

ولی حالا شما دو س روزم بیشتر بخور 

البته اینم بگم من هم ظهر می‌خوردم هم شب همراه با ماست هم می‌خوردم ،روزی ی قاشقم شیر خشک می‌خوردم ب خاطر همین بود ک موند و تکون نخورد زودم جواب داد

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚