2777
2789
عنوان

رکوئست دادن به پسر نخ دادنه

228 بازدید | 19 پست

یکی از استادامو قبلا ازش خوشم میومد

چن ماهه کلاسم باهاش  تموم شده دیگه نمیبنمش اینستا فالوش کردم گفتم یا قبول میکنه زمینه ارتباط بیشتر میشه یا نه که اونم فالو کرد منو 

این نخ دادنه دیگه نه؟

:/ فالو نخ دادنه؟ نه داداش نیس

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فالوت کرد؟!😳چقد بیشعوره با احساسات دختر مردم بازی می‌کنه . فالو کردع بعد هنوز زنگ نزده برا خاستگاری ؟!متاسفم براش 

هر وقت دیدیش بگو اگ عاشقم نیستی چرا فالو کردی؟! چرا تو کشوری هستی ک من هستم ؟؟ چرا استادم بودی؟؟

پسرا چقد بیشعور شدن جدیدن

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

فالوت کرد؟!😳چقد بیشعوره با احساسات دختر مردم بازی می‌کنه . فالو کردع بعد هنوز زنگ نزده برا خاستگاری ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

فالوت کرد؟!😳چقد بیشعوره با احساسات دختر مردم بازی می‌کنه . فالو کردع بعد هنوز زنگ نزده برا خاستگاری ...

فازت چیه دور برداشتی 

خودمو میگم ممکنه به عنوان نخ دادن بگیره اینکه فالوش کردمو یا نه