2777
2789
عنوان

سلااااااام صبحتون بخیررررر

54 بازدید | 10 پست

ایشالله امروز پر از اتفاقای خوب باشه براتون 

امروزتون و با یه صلوات شروع کنین

میشه اگر تاپیک منو میبینی از ته دل لبخند بزنی و خدارو برای داشته هات شکر کنی

من هنوز نخوابیدم که... 🤕

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ پر انرژی که حال داری صبح جمعه این وقت روز بیدار شی....منم هنوز نخوابیدم...

جدییی

ان شاء الله عزیزم درسته معنی کلمه عوض میشه شما که داری ثواب می‌کنی این نکته هم رعایت کنی خیلی خوبه 💚

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

چ پر انرژی که حال داری صبح جمعه این وقت روز بیدار شی....منم هنوز نخوابیدم...

ن اتفاقا بیدار شدم درس بخونم با گلو درد و سر درد

ن اتفاقا بیدار شدم درس بخونم با گلو درد و سر درد

عزیزم...

سرماخوردی؟...

منم آجیم سرماخورده منم از گرما نتونستم تاحالا بخوابم....

ببین قرص استامینیفنون کدئین بخور و سرماخوردگی حتما تا خوب بشه گلو و سرت به سرتم یه روسری یا شال ببند سفت ک خوب بشه... برا گلویم آبجوش خالی بخور یا اگ هم خاستی آبجوش و یکم عسل و آبلیمو بخور معجزه میکنه موقعی ک سرکار میرفتم اینو میخوردم صبحا خوب بود...شربت دیدین هیدارمین و اکسپونتورات هم خوبه...

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
عزیزم...سرماخوردی؟...منم آجیم سرماخورده منم از گرما نتونستم تاحالا بخوابم....ببین قرص استامینیفنون ک ...

مرسی که گفتی عزیزم 

والا دو روزه دارم استامینفون و سرما خوردگی و اینارو میخورم

گرما چرا ///؟

مرسی که گفتی عزیزم والا دو روزه دارم استامینفون و سرما خوردگی و اینارو میخورمگرما چرا ///؟

چون بخاری برقی روشنه حالم ندارم کم کنم...

برو دکتر ...

یه دفعه ویروس جدیده رو خدایی نکرده نگرفته باشی...‌

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
چون بخاری برقی روشنه حالم ندارم کم کنم...برو دکتر ...یه دفعه ویروس جدیده رو خدایی نکرده نگرفته باشی. ...

اهان 

اره اگ شد بعد دانشگاه میرم 

ن چون مامانم پیشم نیست خودمم دلم نمیکشه برم دکتر و جایی