2777
2789
عنوان

پاتختی

77 بازدید | 6 پست

خانوماامروزرفته بودم پاتختی یکی از اقوام خونش خیلی نقلی وشیک بودوسایلاشم خیلی ناز بودن منم خیلی دوستدارم وسایلای خونموتازه کنم ولی پولشوندارم الان نزدیک هفت ساله ازدواج کردم یدونه قندون عوض نکردم جهزیمم زیادجالب نبودن تکمیل هم نبودن چقددلم تازگی خواست حالاشماهابگین چندساله ازدواج کردین ازهمون وسایل جهزیتون استفاده میکنین یاهمشونوعوض کردین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸ ساله ازدواج کردم، جهیزیه م کامل بود. فعلا چیزی نیاز به تعویض نداره. مگر مبلا که به نظرم یکی دو سال دیگه عوض کنم بهتره

فقط پرده پذیرایی رو عوض کردم و سرویس  غذاخوری دم دستیم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر تعجب کردم از اینکه هنوز پاتختی هست

پاتختی که چه عرض کنم رولباسی روجهازی چله ای دامادبرون اصلا یه چیزایی که به فکرتم نمی‌رسه تواین عروسی بودباورمیکنی مانزدیک ده شب دعوت شدیم به همه ایناپشت سرهم تاعروسی توهرکدومم شاباش وپول وکادویی جمع میکردن ورشکست شدیم هیچ من کلاازعروسی زده شدم این دهاتی بازی هاچیه دیگه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلم گرفته

98maryam98 | 8 ثانیه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز