2777
2789
عنوان

خواستگار..همه بیاید نظر بدید

703 بازدید | 81 پست

دوستان یه خواستگار اومده برام ..خیلی خانواده خوبی دارن خودشم پسر خوب جذابیه.توی پمپ بنزین کار میکنه.خونه و ماشین داره..ولی حقوقش کمه (700)...به نطرتون با این حقوق میشه زندگی چرخوند ؟ واقعا نمیدونم چیکار کنم..میترسم نتونسته باشه زندگی رو بچرخونه اونوقت اذیت بشم حسرت خیلی چیزارو بخورم  ازاین ور خانواده میگن چون پسر خوبیه وخونه ماشین داره وکار داره حیفه ازدستش بدی..لطفا نطراتتونو بگید.بخصوص باتجربه ها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تو شهر کوچيکي و آدم قانعی هستی بله.باتوجه به اینکه اجاره خونه و کرایه ماشین نميدين.البته علاقه هم مهمه.بعدا هم خودت کار ميگيري.

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

کمه بنظرم.. اخه به چی میرسه.. به خوردو‌خوراک.. لباس.. قبض.

نمیدونم واقعا..

مهم خودتونید.بسنج ببین میتونی ..

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من نمیگم همه ی زندگی پوله اما بی پولی هم منشا بسیاری از مشکلاته. حواستو جمع کن عزیزم. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️